2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@ank3435 ve sürekli göz teması gerekli
-
@nomethod teşekkürler hocam. maalesef oluyor bende. Sadece sesim titrese neyse de domates gibi cıkıyorum mülakatlardan henüz bir kamu mülakatına girmedim, olursa daha gergin olurum sanki. Kaymakamlıktan vazgeçeceğim sanırım benim harcım gibi durmuyor
-
@ank3435 harcınız hocam, niye harcınız olmasın bu yola iyi niyetler ile girip bilginizi gösterip Sınavı geçmişsiniz. Özellikle kendini tanıtma kısmında sesinizin titrememesine dikkat edin ve mülakatın her aşamasında göz temasını bırakmayın. Kızarmanız heyecanlı olmanız olumsuzluk yaratmaz.
-
@nomethod teşekkürler hocam, ben bu sene ufak bir puanla kaçırdım inşallah bu sene istiyorum mülakat sıkıntıya sokuyordu. Size de başarılar dilerim
-
Başarının yüzde kaçı mülakat performansı, yüzde kaçı referans? Özellikle tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi paylaşır mısınız?
-
Arkadaşlar herkese selam. Bugün girdim ben de mülakata, "resesyon, muvazaalı işlem, stagflasyon, idarenin bütünlüğü, vesayet, il genel meclisi kararları ve bunlar üzerindeki vesayet denetimi, vergi ve harçlar arasındaki farklar" soruldu. Herkese başarılar.
-
@öktem_ilteriş yuzde yuz referans malesef
-
Arkadaşlar bu virüs nihai liste açıklanma tarihini etkiler mi sizce?
-
@80üstamadnnmsz sokağa çıkma yasağı uygulanır, amir olanlar dahil tüm memurlar idari izinli sayılır falan da ancak öyle uzar. Yoksa uzamaz. Ben bayram öncesi açıklanacağını düşünüyorum.
-
Bugün nasıl durum devam ediyor mu mülakatlar?
-
Giren kimse Yok mu forumdan arkadaşlar
-
Dün girenlerden ses çıkmadı. Bugün son hayırlısıyla.
-
Ne sordular değil derdimiz ertelendi mi devam ediyor mu onu merak ediyoruz
-
Devam ediyor
-
@firito teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun
-
Vakıf-dernek ayrımı , disiplin suçları ve zamanaşımları , enflasyon-deflasyon, resesyon, postmodernizm sorulan sorulardı arkadaşlar dün. Yeni fırsat bulabildim şimdi yazıyorum kusura bakmayın.
-
Bugün mülakata girecek arkadaşlar kaç kişinin mülakata gelmediğini öğrenebilir mi
-
Bitti sonunda çok şükür . Herkese geçmiş olsun . Önümüzdeki süreçte hepimize bol sabırlar dilerim.
-
Cümleten geçmiş olsun. Allah bu mesleği hakkıyla, ilk günkü heyecanıyla yapacak 100 kişiye nasip eder inşallah.
-
Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar bende bugün girdim mülakata. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede açıklanır.