2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Arkadaşlar benim de bir arkadaşım girdi bugün ona da kanunsuz emir toplantı ve gösteri yürüyüşü kanunu sormuşlar .Bir de depremle alakalı konşma yaptırmışlar .
-
@menekşe hayır kamu mezunuyum
-
Öğleden önce ortalama kaç kişinin mülakatı bitmiş oluyor acaba
-
@muhacir 22 kisi girdi bugun ogleden once ama degisebilir bu bazen komisyonun isi cikiyor aksiyor mulakat bekliyorsunz
-
@murad00 eyvallah hocam
-
@Ahmet03 anladım hocam
-
Yeni sınav için mülakat sırasında bir bilgi alabilen var mı arkadaşlar?
-
Hayırlı akşamlar herkese. Bende bugün mülakata girdim çok şükür mulakatim da iyi geçtiğine inanıyorum. Şuan uçakta memlekete dönerken yazıyorum inşallah sizlere faydalı olur. Öncelikle şunu söylim getirmenize gerek yok komisyon üyeleri gayet samimi ve sizi tanımaya çalışıyorlar. Kendini tanit ile başladı mülakat sonra sorulara geçtik. Sorulan sorular;
Çekirdek enflasyonu açıklayın
Izmır iktisat kongresini neden toplandı kimler katıldı ve önemli gördüğün 3 karar hangileri
Devlet denetleme kurulu nasıl çalışıyor nereleri denetler
Kanun önünde eşitlik anayasa da nerde düzenlenmiştir açıkla.
Herkese başarılar dilerim vatana millete en çok kim faydalı olabilecekse inşallah onlara nasip olur diyeyim. -
@abdulaziz hayırlı olsun bölüm iktisat mı?
-
@abdulaziz hocam okul konusuyla ilgili bir tutum var mıydı?
-
@ahmetcky kamu yonetimi
-
@İrving-Fisher hocam o konu hakkında bilgim yok. Mezun olunan okul çok onemli mi onu da bilmiyorum. Geçen sene ki kaymakamlik sınavında 30 farklı üniversiteden aldıklarını duydum ama doğruluğu var mı bilmiyorum arastirmadim
-
Arkadaşlar bana da disiplin cezaları, kolluk faaliyetleri, işsizlik ve hatırlayamadığım bir iktisat sorusu soruldu. Mülakatta kasılmanıza gerek yok, ortam samimi.
-
Gelmeyen var mı bugün dün 1 kişi vardı
-
Bugün girdim ben de mülakata. Geçen yılı da gören biri olarak çok da kasılmaması gerektiğini söylüyordum mülakat öncesi. Mülakat sonrası da aynısını söyleyebilirim rahat olun çok da zorlamıyorlar. Bana sorulan sorular da şunlar:
Belediye sınırları nasıl kesinleşir?
Kaymakam müftüyü görevden alabilir mi?
İlçe idare kurulu üyeleri?
Cumhurbaşkanlığı politika kurulları neler?
Marjinal tüketim eğilimi nedir? Nasıl hesaplanır?
4483 sayılı kanuna göre verilen kararlara karşı nerelere itiraz edilebilir?
Hakkımızda hayırlısı olsun. -
@firito 13.00dan önce 1 kişi gelmedi. Bu mesleği kendisine uygun görmediği için gelmemiş mülakata.
-
@ceterisparibusss teşekkür ederim hocam hayırlısı bir kişi bir kişidir diye düşünüyorum
-
Mülakat yarıda kalabilir.bircok kurum egitim planlarini iptal etti aksamda okullarin tatil edilmesinin haberi bekleniyor ins bu snav sureclerini baltalamaz bu virus olayı
-
@murad00 inşallah
-
Merhabalar 1 yıllık kaymakam maaşı ne kadar? bilen kişiler cevap verebilir mi saygılar selamlar