2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@yigit06 Kaçta kaldıysa oradan başlar.
-
Bugünkü mülakatlar başladı mı?
-
@Mambaa hakimlerle eşitleneceği hususu ciddi bir şekilde konuşulduğunu duymuştum. Cumhurbaşkanının kaymakamlaın maaşını yükselteceğini 2018de beyan etmişti, sayın bakan da bu konuda duyduğuma göre çalışıyor. İnşallah ülkenin ekonomisi de iyi olursa çok geçmeden kaymakam maaşı hakimlerle eşitlenir. Bu bir temennidir
-
Bugün forumdan mülakata giren kimse yok galiba
-
@muhacir ertelendi mi acaba
-
@ank3435 sanmıyorum. Ancak cuma günkü gibi geç başlamış olabilir
-
Ertelendi diyorlardı genelge uyarınca mayısa kadar bakalım umarım yalandır. Yoksa çok uzar
-
Ertelense duyuru yapılır diye düşünüyorum
-
Tek tek telefon etmiş olabilirler.
-
"Hocam 10 da başladı 12.30 da ara verdiler 16.00 başladı kaçta bitti bilmiyorum." Bir arkadaşımızın bugün whatsapp grubuna yazdığı mesaj.
-
Arkadaşlar sorulardan bazıları şöyle:Medeniyetler çatışması,postmodernizim, kanunsuz emir, vergi yansıması, bağlı yetki, genel kolluk özel kolluk ayrımı, ilçe idare kurulu kimlerden oluşur, takdir yetkisi, şimdilik hatırladığım bunlar sorulanlar genel olarak.
-
@Ütopya bugün mü girdiniz mulakata
-
@miray evet
-
@Ütopya gecmis olsun
-
@mülki sağolun teşekkür ederim
-
arkadaşlar anca yazabildim kusura bakmayın. dünkü mülakattan: mgk nın yapısı üyeleri işleyişi, j eğrisi, tanzi olivera etkisi, kent konseyi yapısı işleyişi, düzenli ve düzensiz kalkınma, kabahatlar kanununa 2018 de eklenen valiye verilen yetki
-
@Atabey_06 Bunların hepsi size mi soruldu hocam , öyleyse eğer baya içeride kalmışsınızdır geçmiş olsun
-
Arkadaşlar bende dün girdim yazamadım kusura bakmayın. 6 30 gibi bitti dün. Vergilerin sınıflandırılması, olağanüstü hal, normlar hiyerarşisi, kabahatler kanunu sorulan sorular ve 18 Mart konuşması yapılması.
-
Aşırı heyecanın etkisi, en azından bu meslekte, olumsuzdur değil mi? Komisyonun bakış açısı mülakatta çok gergin olanlara karşı nasıl oluyor?
-
@ank3435 bence sesiniz titremesin yeterli