Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Banada geldi akşam 8 de benim 21 odakta saat 11.40 ta
-
Gelir galiba hocam sizlere de . Giriş belgesi göndermişler . Grup grup farklı günler olacak galiba . 40 dk görünüyor belgedeki süre . Uyulur mu bilmiyorum ama uyulmasını temenni ediyorum . 2 dakikalık dalga geçer gibi öylesine yapılmasındansa ...
-
@wollstonecraft hocam üst siralarda mısınız belki sırayla gelecektir
-
@iskender üst sıralarda değilim hocam
-
Arkadaşlar mülakat ile ilgili kendisine mail gelmeyen var mı? Bana hala gelmedi de
-
@reds bana da gelmedi hocam daha
-
Bana da gelmedi
-
Bana Gelmedi
-
az önce geldi bana 21 ocakta
-
Banada aynı şekilde 21 ocak
-
Merhaba arkadaşlar
Benim ki 22 ocak saat 13.40 da imiş
Yüksek öğrenim diplomasi diyor acaba diploma sartmi yoksa gecici mezun belgesi gotursem yeter mi
Diploma her yerde sıkıntı çıkarmaya başladı epey de yogunum gidemedim bir türlü -
Arkadaşlar az çok bilgi alabilen oldu mu ? Turneleri falan çok uzundur diye tahminler duyuyorum genelde ama . 6-8 ay gibi tahminler bile duydum . Fikri olan var mı acaba ?
-
Bilgi alınabilecek kişilere yazdığımiz kişileri arayan başka kimse varmı benimkini dün aramışlar kurumdan
-
@hicks Herkesi arıyorlar mı? Bu aramaya olumlu olumsuz diye bir yorum yapabilir miyiz?
-
@Shadowmoon valla pek bende bilmiyorum hocam aramışlar benle ilgili sorular sormuşlar nasıl biri flan diye herkesi ararlar diye düşünüyorum
-
Aranan oldumu arkadaşlar
-
Ben başvuru yaptım ancak mülakata kalamadım, başvuruda gönderdiğim evrakları diğer sınavlara başvurmak için geri alabilir miyim, alabilirsem dilekçe mi yazmam gerekir bir bilgisi olan var mıdır?
-
Sizce mülakat 40 dakka sürer mi daha önce giren var mı
-
@iskender yazılı sınav yapılmadı bence sürecektir Nükleer Düzenleme Kurumu da aynı şekilde direkt mülakat yapmıştı ve mülakat uzun sürdü
-
@W-J-Baumol teşekkür ederim