Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
Sbky kaç puanla kapattı acaba?
-
@ayözz 89 küsür
-
@cyy00 ben düz metin şeklinde hazırlıyorum ama bilgi verecek kişilerin tcsi ve iş ikametgah adresleri ksımını tam çözemedim, bizim bilgilerimizden mi bahsediyor acaba
-
Arkadaşlar ben mülakata girmeyeceğim uluslararasi ilişkilerden girecektim. Milli Savunma uzman yard. Başka bir kurum kazandığım için şuan burası önceliklerim arasında değil. Boşa kimsenin ekmeğiyle oynamayayım. Başarılar diliyorum hepinize
-
Mülakata katılan arkadaşlar genel olarak mülakat ortamıyla ilgili bilgi verebilir mi ?
-
@1zeynep hocam kart çektirdiler 3 alan sorusu vardı. Onun dışında birkaç tane daha alan sordular. Genel kültür de sordular. 15 dk civarı sürüyor. Oncesinde kişisel sorular soruyorlar biraz sohbetten sonra basliyorsunuz. Tavırları katı değil çok gerilmiyorsunuz. Öncesonde uzun bekleme ihtimaliniz çok yüksek ama orada kantin var ogleden sonraya kalirsaniz da yemekhaneye sokuyorlar.
-
@esü siz bugün mü girdiniz mülakata
-
@mini3366 evet bugun girdim
-
Hocam cv deki tc iş ikametgah adresini kendinize ait olarak mı yoksa hakkınızda bilgi vereceklere ait olarak mı düzenlediniz acaba?kuruma halen ulaşamıyorum bugün girenlerden veya yarın gireceklerden öğrenip burada söyleme imkanı var mıdır acaba
-
@Yusuf2671 hocam ben hakkimda bilgi vereceklerinkini yazdım. Bir arkadaşım daha öyle yazmıştı hiçbir şey demediler öyle istiyorlardı muhtemelen.
-
Çok teşekkürler hocam
-
@esü merhaba bişey sormak istiyorum benim mülakatım yarın ama başvuru klavuzundaki 1.maddedeki belgeyi bulamıyorum. Elektronik ortamda eksiksiz doldurulacak diyor onun çıktısını alamadım. Ben komple yanlış mı anladım yoksa belgeyi mi bulamamışım. Birde kuruma girerken telefon sokamıyor muyuz. Merkeze fotoğraf çekecek şeyler sokulması yasak denmiş de. Teşekkür ederim.
-
@esü yani şu anda sınav giriş belgesi, kpss sonucu, yds sonucu, diploma, güvenlik soruşturması ve cv var. Belge sayısı bu mudur. İlk madde beni deliye çeviriyor.
-
@Hnaendmuh uzman yardimciligi basvuru formu ilk sinav ilaninda vardi. Oradan almistim ben. Personel temin sitesinden uzman yardimciligi alim ilanini bulursaniz, araliktaydi sanirim, oradan indirebilirsiniz. Bir de evet telefon her turlu elektronik alet yasak giriste nizamiyeye birakiliyor.
-
@esü Sizi Allah gönderdi resmen çok teşekkür ederim. Belgelerim hazır diye az daha öyle gidicektim. Çok çok teşekkür ederim.
-
Merhaba msb uzman yardımcılığı uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi yani yds yüksek isteyen bölümlere sormak istiyorum İngilizce soruyorlar mı
-
@geyşomildış bana sorulmadı
-
@mulkiyeli_93 kamu mu sizin uluslararası mı
-
@geyşomildış kamu
-
@mulkiyeli_93 tamamdır sağolun hakkınızda hayırlısı sizin msb uzm yrd herhalde benim son gün silahlı kuvvetler uzm yrd