2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Siteden başvuru formunu bulan oldum arkadaşlar
-
84 'e düşer mi? Ve mesleğe kadın alıyorlar mı?
-
@Cemre33 2017 alımının mülakat sonucu istatistikleri hocam.
-
@albertcamus sağolun üstad. 85 le kapatmış. Yedek kadın arkadaşlar var. Keşke düşse puanıma. Düşer mi acaba
-
Bu tarz teftiş sınavlarında mülakata hep çok aday çağrılmış genel olarak böylemi
-
Kapatacağı puanı buraya yazıyorum 91.
-
Arkadaslar buraya da yazayım belki bir gören olur . Tigem geldi buna çok benzer şartları var . Ancak ben bir tanesine başvurmayı düşünüyorum . Yüksek puanla başvuracağım için ikisi de gelir en azından benim başvurmadığım yere başka bir arkadaş girer . Şartları nasıldır ? Turne olarak , işin yoğunluğu olarak bir karşılaştırma yapsak ?
-
@wollstonecraft TİGEM de dil şartı vardı herhalde düşük kapatır kazanma şansınız daha yüksek yinede siz bilirsiniz
-
@wollstonecraft hocam iki kurumu da ara personelden bilgi almak için ya da iletişim bölümünde müfettişlerle iletişime geç daha sağlıklı olur. Burda emin olamazsın ki rakip olma diye 2 taraftan da diğer ilana yönlendirirlerse napcaksın
-
@Estevez bu kadar kötü niyete inanmak istemiyorum hocam haklısınız ulaşmaya çalışırım bilgi alırsam yazarım
-
@wollstonecraft yani benim başvuru durumu yok sadece mesajı görünce yazmak istedim ama diğer arkadaşların faydasına olacaktır
-
Bu sınav 90 üstü rahat kapatır. Minimum 90 kapatır diye düşünüyorum.
-
@Sivka27 bi bakanlık müfettişlik değil hocam başlık bile aşırı hareketsiz ben tam tersi 88 87 civarı kapatacağını düşünüyorum 4 kişi olması insanları soğuttu direk
-
@Willsmithh Biraz turnesi yoğun diye biliyorum. Onun haricinde 2019 KPSS sonrası alımlarını tamamlayan kurum olmadığı için düşeceğini zannetmiyorum.
-
@Sivka27 2019 kpss sonrası alımlar tamamlayan derken hocam
-
@Willsmithh 2019 KPSS sonrasında ilana çıkıp yazılı-mülakat aşamasını tamamen bitiren anlamında demek istedim.
-
@Sivka27 çok iyi hızlı sürüyorsa süreçleri iyi şuan en çok ihtiyacımız olan şeffaf ve hızlı süreçler ben 92.5 puanla başvurcam hayırlısı bakalım
-
@Willsmithh Aksine maalesef yavaş sürüyor .
-
arkadaşlar sınav başvuru formunu bulabildinizmi internet sitesinden?
-
Arkadaşlar başvuru yapan oldumu formda özgeçmiş bu forma eklenecek diyor açıklamalarda sözlü sınava kalanlardan istenecek belgeler arasında gösteriliyor