Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
@seVRen on gün içinde açıklanır hocam. Bir ay sürüyor açıklanması. 8'inde girmiştik.
-
SINAV AÇIKLANDI
-
@ozgur hiç beklentim yoktu ama çok şükür olmuş benim hocam
-
benimki de olmuş hocam kazanan diğer arkadaşları da tebrik ederim.
-
yazılı olmasına rağmen sonuçlar çabuk aciklndi inşallah tüm süreç hızlı ilerler
-
açıklandı
-
nerede yayınlandı sınav duyuruları kısmında göremedim
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Liste ve puan açıklanmamış değil mi ? Sadece başaralı olup, olmadığımızı görüyoruz. Liste falan yayınlanacak mı acaba sonradan
-
@Baelish, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
Liste ve puan açıklanmamış değil mi ? Sadece başaralı olup, olmadığımızı görüyoruz. Liste falan yayınlanacak mı acaba sonradan
Duyuru metninde "Yazılı Sınavı Kazanıp Sözlü Sınava Girebilecek adayların listesi Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, Eti Mahallesi GMK Bulvarı No. 132/B Tandoğan-Çankaya/ANKARA adresindeki Bakanlık ek binası girişinde duyurulmuş olup" denilmiş. Belirtilen adreste liste açıklanmış olabilir.
-
Mulakatlar ne zaman olur acaba
-
Ankara’da olan arkadaşlar bir listenin fotoğrafını çekebilirler mi? Bugün SPK da açıklandı hem diğer sınavların mülakatlarının sonuçlarına bakıp ne kadar kişinin şansı olduğunu bulabiliriz. Sbb, vgm, MTA, TİKA, TÜİK nükleer ve unuttuğum birkaçtane daha var
-
@trk78 Aynen hocam sonradan gördüm onu. Keske elektronik ortamda da liste ve puanlarimiz aciklansaydi.
Eger gidip listeye bakacak arkadaş varsa buraya fotoğrafını bizimle paylasirsa seviniriz.
-
Liste bu şekilde arkadaşlar. 40 kişi çağırılacaktı 26 kişi çağırılmış. Muhtemelen 5-6 kişi gelmez listede adını gördüklerimden kgkya spkya atananlar var.
-
@muamma listeyi ulaştıran arkadaşa teşekkür ediyorum öncelikle mülakata gireceklerin hemen hemen yüzde elli şansı var şu durumda hakkımızda hayirlisi
-
Tam 6kisi var kgk asiller arasında başka kurumları kazanan var mı acaba listede olup bu 6kisi dışında
-
@nairu benim ilaç cihaz kurumunu kazanan bir arkadaşım var 1 kişi oda feragat verecek
-
Mülakat için istenen belgeleri ne zaman teslim edicez bilgisi olan var mı
-
-
@Baelish teşekkür ederim hocam