Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
Valla şimdi konuştum sonmuş dün. Neden 13 23:59 yazmazlar ki garip ya
-
@ankara0648 444 61 00 arayın ona teftiş kuruluna bağlanmak istediğinizi söyleyin
-
@friedman-25 hocam ben bugun teftis baskan yardimcisi ile gorustum kabul etmiyolar ama talebi arttirabilirsek belki bir umut olabilir
-
@marshallgil söyledim bende bir şey yapamayız dedi banada. Ya benim aklımda bu ilanda İngilizce var diye kalmış öylece kaldı bugüne kadar
-
@marshallgil herkes ararsa, bence uzatırlar. sonuçta böyle bir algı hatası var.
-
@friedman-25 bende yazimda ki karısıkligin kurbani oldum yazik oldu hayirlisi degilmis sıkmayalim canimizi dostlar
-
saatle ilgili güncelleme yapıldı bence tarihle ilgili de yapılacaktır. herkes arasın.
-
@teftiszade hocam sen sesini değiştirip değiştirip ara.
-
liste açıklandı 89.77 ile kapattı
-
@jeanpaulsartre nerde açıklandı hocam
-
-
nerde açıklanabilir sizce beyefendi ? sitesinde duyurular bölümünde
-
19 ARALIK 2019 İLA 14 OCAK 2020 TARİHLERİ ARASINDA SINAV İÇİN 913 ADAY KAYIT YAPTIRIP BAŞVURUSUNU TAMAMLAMIŞTIR. 161'İNCİ SIRADAKİ ADAYIN PUANI 89,75666, 913'ÜNCÜ SIRADAKİ ADAYIN PUANI İSE 70,07485'DİR. BU VESİLE İLE BÜTÜN BAŞVURAN ADAYLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
Hayirli olsun dostlar.
-
89.59 la yine virgül farkıyla kaçırmak..
-
@jeanpaulsartre kardeş yazmadan önce baktım kontrol ettim bulamayınca sordum zaten ne gereksiz insanlarsınız ya
-
@Shadowmoon eyv hocam adamsin
-
-
@scofieldmustafa saygısızlık yapmayın kontrol edip göremiyorsanız o sizin sorununuz mantıksız sorular soruyorsunuz farkında değilsiniz herhalde siz hangi mercisiniz ki benim gereksiz bir insan olduğumun yargısına varıyorsunuz ? size beyefendi diye hitap ediyoruz siz kardeş diye laubali ifadeler kullanıyorsunuz. Adab-ı muaşeret kurallarını öğrenin önce sonra sınava girip belki kazanıp devlete hizmet edersiniz.
-
-
@jeanpaulsartre teşekkürler haber verdiğiniz için