Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
@iskender rica ederim.
-
@jeanpaulsartre aynen aynen. Bakın bakalım geçmişime sizden başkasına böyle davranmış miyim? Adam olana adam gibi davranırım. Adab-ı muaşeret ve değersiz kişiliğinizle basbasa bırakıyorum sizi. Şükür engelleme butonu var.
-
@scofieldmustafa o zaman önce bi kendinle çelişmemeye çalış değersiz falan diyorsun sonra nerden gördünüz diye soru soruyorsun ? lazımsa doktor ayarlayalım boşuna müfettiş sınavına girme sağlık raporunu geçemezsin
-
Arkadaşlar bu kompozisyon yazımı hakkında bir fikri olan var mı ? Nasıl bişey sorabilirler ve bizden beklentileri kaç sayfadir acaba?
-
@Ahmet03 Hocam kuvvet muhtemel aktüel sosyo-ekonomik bir konu olacaktır ancak çok alakasız bir konuda verilebilir. Kompozisyon kurallarına dikkat edilmeli ve okuyana baygınlık hissi verdirmeden 2-3 sayfa yeterlidir diye düşünüyorum
-
Kompozisyona nasıl hazırlanılır, belli bir çalışma şekli var mı
-
Arkadaşlae whatsap grubu kurabiliriz sınav için
-
arkadaşlar merhaba. Öncelikle sınava girmeye hak kazananları tebrik ederim. Daha önce de söylemiştim kurumda çalışan bir arkadaşım var ve onunla konuştuklarımızı daha önce yazmıştım. Bir arkadaşımız özele geçiş imkanlarını sormuştu ben de kendisine ilettim.
Kurum içerisinde veya başka kurumlara idari kadrolara geçenler oluyormuş (daire başkanı ve üstü kadrolara) onun haricinde bakanlığın denetiminde olan sanayi bölgelerine ar-ge merkezlerine veya teknoparklara yönetici olarak geçiş imkanının da olduğunu söyledi. Bu tabiki biraz tercih meselesi ve deneyiminize tecrübenize ve size olan talebe bağlı bir durum olduğunu söyledi.
Forumun adresini de kendisine verdim fırsat buldukça bakarım dedi.
Ben sınava girmeye hak kazanamadım ancak buranın bir paylaşım alanı olduğunu düşündüğüm için varsa sorularınızı iletirim cevaplarını aldıklarımı da burada yazmaya çalışırım. -
Ileti kaldıılmıştır.
WhatsApp grubu paylaşımı yasaktır.
-
Sınav giriş yerleri açıklanmış.
-
Yıldırım Beyazıt 15 Temmuz Yerleşkesinden çıkıp AHBV Üni. Hukuk Fakültesine(Emniyet Mah. Muammer Bostanci Caddesi No:4) naıl gidebiliriz ?
-
Giriş belgesi bende görünmüyor, kontrol eden var mı?
-
Bu başlık niye böyle sessiz nerelerdesiniz
-
@brkyskr Bende bi sıkıntı gözükmüyor, AHBV üni Hukuk Fakültesinde gireceğim. Büyük ihtimal herkes orada girecek.
-
@Baelish telefondan kaynaklı heralde bilgisayardan girdim oldu, teşekkür ederim.
-
Ankamall avm nin oradan sınav yerine nasıl giderim?
-
@brkyskr hocam metroyla kızılaya ordan aştiye aktarma yapıp besevlerde inebilirsiniz
-
Eyvallah başkan
-
Arkadaşlar dün sınavda 2. Oturuma girmeyen var mı?
-
Ne zaman açıklanır acaba ?