Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh 2019 hocam p32 diğer kamu puanları ile sıralamaları karşılaştırdım belirleyen p32 olacak muhtemelen diğerlerinde paunim daha düşük sıralamam daha iyi
-
@guymağduru branş bazında 50lerdeyim hocam 2018 puanları çöp zaten 82 ile 600lerdeyim kamu puanlarinda 2019 daha avantajlı
-
@Willsmithh sırf bi şans eseri olur da gelirse keşke dememek için başvuracağım hocam başka çaremiz yok.
-
@hakimehanımm aynen başvuralim bakalım kısmet artık
-
Sbky mezunu arkadaşlar ne yapacağız
-
@şanlıefsane sbky kabul edilmiyor mu hocam
-
88.60 iktisat branşında 70 sıra ama mümkün değil sanırım
-
@Mülkiye_17 şimdi bakanlığı arayacağım ben
-
@Willsmithh net cevap veremediler. Başvurular başlayınca deneyin şansınızı dediler.
-
@şanlıefsane bence olur hocam bi ilanda daha böyle gelmişti kabul ettiler . Öyle saçmalık olmaz bence . Olmamalı ya da ...
-
Sbky kabul edilir bence 86.99 la ben de yokum herkese başarılar istihdam p30 dan 6 kişi almıştı 24.aday 89.87 de kapattı bu 92-94 arasını rahatlıkla görür.
-
@şanlıefsane sbky mezunuyum kaymakamlık için denklik başvurusunda bulunmuştum kamu yönetimi için denklik belgesi geldi bana elimde şuan. Benim gibi basvuranda olacaktır kabul edilir muhtemelen sbky hocam
-
@wollstonecraft inşallah hocam mantıken kabul edilmesi gerekir.
-
Maliye için başvuracaklar var mı tahminleriniz nedir
-
Arkadaşlar aradım sordum yok kabul ediyorsa kabul edilir merkezi atama kodunda kamu yönetimi ile sbky aynı kod da yer alıyorsa sorun yok ona göre bakıyoruz dedi.tekrar ben teyit edeceğim ama yüzde 90 kabul edilecek dedi
-
@nairu hocam net cevap gelmeyince insan şüpheye düşüyor inşallah sıkıntı olmaz
-
@maliyeci0625 91 civarı tahmin ediyorum hocam maliyenin taban puanını
-
@şanlıefsane sanmam hocam böyle kurumlar bu tip sınavları sürekli yapmadıkları için net cevap veremiyorlar.resmi denklik belgesi var aksilik çıkacağını sanmıyorum rahat olun
-
İşkur açıklanmazsa veya açıklanır da kazanamasam başvuracağım 91 küsürle
-
Gene 90lar burada da sıra gecesi düzenliyor. Ben 86 ile sadece izliyorum. Allahım çıldıracağım.