Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Shadowmoon umarım tahmininiz doğru çıkar ben 94 civarı olacağını düşünüyorum p19 2018 92,2 2019 90,2 puan var lakin 2019 sıralaması çok daha önde
-
@maliyeci0625 gecen yıl RTÜK alımı ile kıyaslayacak olursak, ki orada 60 yds istendi, maliye için 93 94 daha gerçekçi duruyor.
-
@jook evet haklısınız istihdam uzman yard. da 94 ile kapattı diye hatırlıyorum ve hala açıklanmadı galiba lakin açıklanması halinde puanları bir nebzede olsa düşürecektir
-
@scofieldmustafa 2018 kpss puanı mı bu hocam
-
Başvuru yaparkan vesikalık fotoğraflarımızı bari sıralamaya girdikten sonra isteselerdi iyiydi fotolarla beraber yanında alıp götüren 85-90 puanlar, onca zaman emek özgüven cabası.
-
@qwertt aynen ben de 91 puan işletme ile umutsuzca başvuracağım.
-
@preacher 91 puan güzel başarı, umarım yeterli olur
-
Bende maliye den 92 ile basvuru yapacağım ama hiç umutlu degılım bu istihdam uzman yardımcılığı acıklansa belki bi umut ama
-
Kamu Yönetimi 95 puan sıralama 24. P30
-
90 in ise yaramadığı bir ilan
-
@Chapus branş bazlı sıralama mı hocam
-
@scofieldmustafa hocam brans siralamasina nasil bakiliyor
-
@Chapus bransta daha yüksek siralama olmasi gerek
-
@malik hocam aiste başvurular kısmında lisansi seçin orda ustte brans bazli siralamalara girin bölümünüzü ve puani secip hesaplaya basin
-
Şu ilan niye bu sene gelmedi sanki! Oysa o kadar istediğim bir bölümdü ki. Başvuracak arkadaşlar, yaş sınırına takılacak yüksek puanları olan adayları göz ardı etmeyin bence. 2018 puanları bu şekilde yanacak en az iki aday tanıyorum. Branş bazında sıralamada böyle en az birkaç adayı eleyebilirsiniz önünüzden. Bir kısmı da zaten atanmıştır. O yüzden gelmez diye düşünüp başvurmamazlık etmeyin.
-
@scofieldmustafa tesekur ederim hocam
-
@Mülkiye_17 P30 kamu yönetimi puanı hocam. Branş bazlı derken bunu mu kastettiniz?
-
@scofieldmustafa Branş bazlı nasıl bakılır bilemedim hocam.
-
@scofieldmustafa baktım hocam. Sıralama 20 oldu.
-
Sevgili arkadaşlar, yılların mülakat kaybedeni olarak söylüyorum: 95 puan ile başvuru yapmayı düşünmüyorum. Söz konusu Sağlık Bakanlığı. M'alum konu. Herkese başarılar. Allah'ında bir adaleti var elbet!