Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@hicks hocam yeni kimlik kullanıyorsaniz TC kimlik kartı ile giriş yapmayı deneyin. Benim böyle çözülmüştü
-
@Shadowmoon benim eski kimlik ikisinide denedim olmadi
-
Bende de başvuruda sürekli hata veriyordu doğum yerine il değil ilçe yazmak gerekiyormuş ben Ankara doğumluyum Ankara değil Yenimahalle yazmak gerekiyormuş belki ondan hata veriyordur
-
@hakimehanımm hocam puaniniz 92 mi
-
Ben maliye bölümünden başvuru yapıcam da 92 puanla mümkün olmayan bir işe kalkışıyorum sanırım:)
-
@malik 92.3 hocam
-
@unknownsoldier belli olmaz şansınızı deneyin
-
@malik kamu yönetimi hocam sizin kaç bölüm ne
-
@hakimehanımm benim 89 iktisat da bir arkadas herhalde sansiniz yok diye yazmis mutlaka basvurun dikkatmi cekti ben bile basvurmayi dusunuyorum
-
@malik hocam o tarz insanları ciddiye alacak olsak bu süreçte ne işimiz var tabiki başvurdum teşekkür ediyorum
-
@hakimehanımm iyi yaptiniz hocam "92 puanla gelme ihtimali sıfırdır " diye bir cumle insan dusunurek kurabiliyorsa iyi niyet aranmaz hayirlisi olur hepimizin hakkinda insallh
-
@malik valla olur olmaz bilemeyiz olursa seviniriz olmazsa yolumuza devam ederiz ama başvurmamak olmaz sonradan pişman olmamak için yapıyoruz işte Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin
-
@unknownsoldier kamu yönetiminden 93 puanla olmayacak işe kalkıştım. Siz de kalkışın Ama 91 ve altı puanım olsa kalkışmazdım çünkü bizde mülakat kontenjanı 16.
-
@hakimehanımm hepsini denedim yine olmuyor
-
@hicks hakkımızda hayırlısı olsun
-
Ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı
-
Evet arkadaşlar heyecanla bekliyoruz ne zaman açıklanacağına dair duyum alan var mı? Bir de hukuk kaçla kapatır acaba? 4 kişilik yds siz bir liste olacak. Rekor kıracak gibi görünüyor
-
Beni ankaradan aradılar. Başvuru yapmışsın ama belgeleri göndermemişsin diye. Bu puanımın yettiği anlamına geliyor olabilir arkadaşlar. İşletme için başvurmuştum 92,5 la. Bana geçmiş olsun. Muhtemelen 92,5 üstü kurtarıyor.
-
@mrnobody gönderdim deseydiniz
-
@rassal yok kardeşim göndermemiştim ben çeşitli sebeblerden dolayı. Başvuru yapmıştım ama belgeleri göndermedim. Ben bi fikriniz olsun diye paylaştım.