11.Promosyon SGK Hk.
-
@Su28A dostum soruyu görünce kayıtsız kalamadım ; yazmak istedim.Son promosyon alım sürecinde 23 40 42 47 puan türleri kullanıldı, zımni olarak bu puan türlerinin devam edeceğini kabul ederek yazıyı yazıyorum çünkü değişir mi değişmez mi ilan gelmeden bilmek zor.40 Çekonun çok yüksek bir nispi ağırlığı olan ve hukuğu da barındıran puan türürdür, 42 ise daha karma olmakla birlikte çekonun nispi ağırlığının olduğu puan türü iken 47 ise muhasebe ağırlığı olmakla birlikte yine karma sayılabilecek puan türü, 23 ise işletmenin de bir nebze olsun etkilediği maliyenin nispi ağırlığın yüksek olduğu karma bir puan türüdür.Bu puan türlerinin ortak noktası hepsi gk-gy yi barındırır.Tavsiyem şu ki ;gk-gy yi en azından 80 bandına yaklaştırabilirsen istediğin puanlara daha kolay ulaşırsın diye düşünüyorum İnşAllah.
-
@Vincent-Gournay ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim sağolun
-
@yesillenenfındık hocam bende kamucuyum. 2019 cekodan 21 net yaptım sadece çıkmış sorulara baktım. Kanunlarda değişiklik var mı bilgi verir misiniz
-
Değerli üstadlar @paretowilfredo @Aslan-Reyiz , acaba kurum içinden bir hareketlilik var mıdır, kurum içerisinden bilgi alma imkanımız var mıdır, desteğinizi bekliyoruz
-
@Nasippp değişiklik var mı inanın bilmiyorum. Bu sene sınava girip girmeme konusunda da emin değilim. Sadece çıkmışlarla 21 yaptıysanız helal olsun çünkü ciddi bir iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku var.
-
@yesillenenfındık Hocam askerden yeni geldim oradayken ancak bu kadar yapabildim. Yeni ilan gelse de 80 ne düşmez. Yeni kitap alsam ne önerirsiniz kadro çeko iyi mi hocam
-
@Nasippp çalışma sorunlarını öneriyorum ama çalışma ekonomisi dersi biraz yetersiz geldi. İş hukukunu youtubeda hukuk öğretir sayfasında bi hoca anlatmış yakın bir vakitte, yüzeysel baktım beğendim. Soru bankası olarak lider yayınlarını aldım ucuz diye ama bence bütçeniz varsa çalışma sorunlarının soru bankasını alın, sonradan baya nokta atışı soruları var diye duydum.
-
@yesillenenfındık teşekkürler hocam
-
@sancaktar bir duyum yok mu hocam
-
@Nasippp cimerden cevap geldiğinde paylaşırım dostum
-
Acaba 3 yıldır gelmeyen Sgk uzman yardımcılığı ilanı da gelir mi ki bu yıl içinde?
-
@maybe_oneday yds istiyor
-
@Müşrif yds 60 istemiş yds 70 isterse başvuramam çok beklediğim bir ilan belki puanım yetmeyebilir ama
-
@sancaktar peki hocam teşekkürler
-
@maybe_oneday hocam 60 yds için ne kadar süre çalıştınız, ne kadar birikiminiz vardı
-
Hocam 5 aylık bir kursa gitmiştim.
-
Bu arada burada bulunup ilan bekleyen arkadaşlar da cimere yazarsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum. 2 dakikalık iş bence yapabilirsiniz.
-
@Vincent-Gournay Üstat herkes zor zamandan geçiyor. Sizler gibi değerli üstatlardan yardım istiyorum bir konuda. Rabbim en hayırlısını bilerek başlıyorum konuya. Ben 16 yaşlarda bir insanın tarif edemeyeceği bir duygu yaşadım babamı kaybettim belediyenin ihmali yüzünden o aralar liseye kaydolamadım. Okuma isteğim geldi. Bir şekilde liseyi bitirdim. Güç bela üniversiteyi kazanıp okudum. O süreçte babamın davasıyla ilgilendim. Üniversite aralarında fırında çalıştım. Mesleği kaptım. Üniversiteyi dereceyle bitirdim gel gelelim başka sorun oldu açtığımız dava 10 sonra sonuçlandı 2017 de. Bu sefer avukat davayı yanlış açtığı içim düşük tazminat geldi bir şekilde dava açtım ondan da kazandık şükürler olsun. Bu olanlar beni çok etkiledi ders çalışma evi geçindirme gibi. Üniversitede tanıştığım kız vardı her şeyimi verecek kadar ancak etnik köken yüzünden beni Bıraktı sırf Alevi olduğum için nasip olmadı. Şu an polis olacak 3 ay sonra. Bende denedim polisliği 1 spordan 2 de boydan elenme sonucuyla karşılaştım. Dedim ki bu da nasip değil sonra yedek subay olarak askere gittim. Biraz para topladım belki kalma gelir askerde kalırım dedim. Bu da nasip olmadı. Oradayken nöbet falan olsun pek ders çalışamadım. Ama işte bir umut p41 77.6 p40 80 puan aldım p48 64 gibi puanlarım var şimdi p3 çalışma çalışıyorum ancak yaş geldi 30 bir şeyleri başaramama arkadaşların bir şey yaparken sanki seni engelleyen bi şeylerin oluşu zihnimi kalbimi yoruyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Nasıl toparlanacağımı bilemiyorum. Naziçene fikirlerinizi istiyorum. Burası lak lak yeri olmadığını biliyorum. Bunun için hakkınızı helal edin.
-
@Nasippp hocam soru bana yöneltilmemiş ama tecrübemi aktarım isterim müsaadenizle. Öncelikle her şeye rağmen gösterdiğiniz emek, gayret ve azminiz için sizi kutluyorum.Bu hayatta herkesin sınavı farklı.Emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda alacağınıza inanıyorum.
Sgk denetmen yardımcılığı çeko ağırlıklı puan türlerinden olan p40 ve p42 ile alım yapan bir kurum.Siz zaten geçen sene 21 net çekodan yaparak çeko kısmını halletmişsiniz.Bu sene yapmanız gereken bir kitaptan tekrar yapmak bu konuda da a kadronun çeko kitabını öneririm.Ben geçen sene ordan çalışmıştım.Yalnız çekonun yanında alan derslerinden de biraz yapmak gerekiyor özellikle de hukuku iyi yapmak gerekiyor.Çünkü p40 puan türü çeko ve hukuk ağırlıklı, p42de de çekodan sonra en çok puan getiren ders hukuk.Bunun yanında bu sene gk gy ye de ciddi manada ağırlık vermenizi tavsiye ederim.Hem çift sene hem de alan puanlarına da gk gy nin etkisi hiç de az değil.
Bunların haricinde sormak istediğiniz bir şey varsa veya kaynak not eksiğiniz varsa özelden de her zaman yazabilirsiniz.Allah kolaylık versin, iyi çalışmalar. -
Arkadaşlar bazı yerlerde okuyorum sgk denetmen yardımcılığına yds ekleme çalışması felan varmış diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
@paretowilffredo sizin bu konuda hakkında bir duyumunuz var mı hocam