11.Promosyon SGK Hk.
-
@Nasippp inşallah kardeşim ben de 86yla başvuracağım
-
Bir onceki alim kaçla kapadi ?
-
@bsknkpss 85.33 ile kapattı
-
Bi önceki alım puan türleri olursa ben de 90la başvuracağım inş. Ama şöyle bir durum var ki bu kadar denetmen açığı varken, ihtiyaç belliyken neden mülakat sonuçlarını 6 ayda açıkladılar
-
İşte kurum SGK olunca kestiremiyorsun.... Denetmen ihtiyacı evet var ama kurumun her işi yavaş malesef.... Yüzümüzü kara çıkarırda süpriz yapıp erken ilana çıkar inş... Bir yanım umut etmeye çalışıyor diğer yanım karamsar....
-
@sancaktar tesekkurler .
-
Hayallerimi 10.promosyon başlığına gömdüm... Biraz matem birazda sitem var öyle olunca umutlanamıyorumda galiba inş bu başlıkta yüzümüz güler
-
Bu basligi her hareketli gorunce heyacanlaniyorum
-
@adam-simith hocam p40 80 yükseltmem için ne yapmam gerek bilgi verebilir misiniz
-
Arkadaşlar 2020 kpss için SGK dair puan almak istiyorum 85+ hangi derslere ağırlık vermeliyim SGK için
-
@Su28A çeko ve hukuklar
-
@Nasippp ceko ve hukuka onem verin hocam bol bol konu cozup soru cozumu yapin dger dersleride burakmadan
-
@adam-simith hocam çeko için konu anlatım var elimde ama soru bankası yok . ?
-
@errayn teşekkür ederim hocam
-
@adam-simith teşekkürler hocam 80 puanım var işe yaramaz
-
@Su28A sgk p42 değil miydi
-
Buradaki her mesaj beni heyecanlandırıyor
-
@errayn son alımda p23-p40-p42-p47 kullanılmış.
-
@ShaCo p42 direk hukuk çeko bence daha kolay puan alınabilir
-
P40 çeko ağırlıklı hukuk da var p42 çeko hukuk iktisat ve maliye de var. Sgk değiştirmez ve aynı puan türlerine açarsa kasmayın direkt çeko hukuk çalışın. Çekodan çalışma sorunları diye bi kitap vardı konu anlatımı ben onu alıp son iki ay bakmıştım 40da 30 yaptım ama çeko mezunuyum zaten. Özellikle çıkmışlara bakıp ne tarz sorduklarını iyi analiz edin