11.Promosyon SGK Hk.
-
üstatlar bu yedek atamalarda eş durumunun faydası olur mu.eşim ankarada çalışıyor ,misal ben adıyamanı yazsam,oraya gitmeden eş durum belgesi sunsam kabul olur mu?
-
@ignoRe, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@paretowilfredo
bizi unutma üstad...
Haberin için gözümüz kulağımız sende....11.promosyon için bir ışık? Bir umut?
@paretowilfredo ustad kusmus bize hic konusmuyor sgk ile ilgili, gerci haklida son alimlarda ortaligi karistiran 3 5 kisinin cok acimasiz elestirilerine maruz kaldi yazmiyor dogal olarak, ustadim sen yine de ustu kapali olsada biseyler soyle 3 5 kisi icin senden bisey bekleyen o kadar kisyi habersiz birakma
-
@necipuysalll hocam vala ziya selçuk 40.000 yine öğretmen alacağını söyledi 6 aydır yatmalarina rağmen bizim bakanı allaha havale ediyorum 3 5 kişi alarak 4 yıl olacak
-
@adanali01 daha cok ogretmen alinir daha cok saglikci alinir biz de boyle bakariz, kpss den once 2 3 saglam alim gelir insallah
-
@hotellingtkare asillerde tercih verilmeden önce eş durumu dilekçesi alındı yedeklerde de öyle olur bence
-
@mrkorkmaz1 teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo küsmez... Tahmini yorumunu önceden yaptı zaten yedek işi bitince ilan gelir dedi...
Fakat işte kurum SGK sağı solu belli olmuyor,
beklenti içinde olan kişi çok..
Kimseye net bişey söyleyemez ama bu kadar seslenmeye cevap vermiyorsa.
İçi dolu bir cevap verebilmek adına
şuan araştırıyordur diye yorumluyorum... -
Bu başlıkta ilan geldi haberini duyabilmek için...
Duyuru
Bugun SGK denetmen yardımcılığı ilanı için etkinlik var... Katılımınızı bekliyoruz
Tarih 17 temmuz
Saat 18:00 -
Ne zaman geleceksin sabır kalmadı artık
-
@tefekkür Sınava bu kadar az süre kalmışken ilana çıkmazlar herhalde
-
@yolosapiens hocam geçen sene sınavdan 10 gün sonra çıktığına göre yine çıkabilir insallah
-
sınavdan önce 400 kişi verse iyi olacak puanlar yanacak 2018 bir merkezi 2020/1 tercihleri başladı sgk düz memur alıyor denetmen ilanına çıkar mı mechul
-
Hic mi duyum vs yok:(
-
Sizce gelir mi sınavdan önce
-
Yok mu hiç bir kıpırtı ?
-
@dibace kpss sonrası artık
-
Arkadaşlar kpss öncesi gelmesini ben de çok isterim fakat hem kendim hem de başka bir arkadaştan ilanın aralık ocak gibi geleceği ve haziranda iş başı olacağını duydum. Ama yedeklik sürecinin bitmesiyle hepimiz beklentiye girdik inşallah bir sürpriz olur da ağustos ortası ilan gelir
-
2020 kadro atama izninde sgk'ya verilen 1495 kisinin 1400'ü merkezi atamada kullaniliyor. 2020 yılı icerisinde denetmenlik ilanının gelme olasılığı kaldı mı? Bu ilanlar arasında bağlantı var mı ?
-
sadece maliye ve iktisat mezunlarının alınacağına dair bir söylenti vardı noldu o
-
@oscar, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
sadece maliye ve iktisat mezunlarının alınacağına dair bir söylenti vardı noldu o
o bu alımla alakalı bir durum değil hocam.