İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayır bari iptal edilen soruları önceden açıklasalar da 3-5 gün onunla oyalansak:)
-
Seni bu kadar beklediğim için bana yazık...
-
@onur06 ahaha
-
Aman aciklamayin
-
@ubeyde lan ben umutlu olacam ya bir sınavdan surundurmeden aciklamazlar:))
-
@scofieldmustafa demiştim
-
Mütercim alımına çıkmış göç idaresi,tabi uzman yard. dil bilmiyor nasıl anlatacak ya habibi 6458
-
@NYXZ, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Mütercim alımına çıkmış göç idaresi,tabi uzman yard. dil bilmiyor nasıl anlatacak ya habibi 6458
Göç İdaresi Sözleşmeli 5 Mütercim Alacak
-
ben size ne dedim geçen günlerde? ben girdim ya kesin aşamalarından biri uzun sürer dedim dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi
-
Cok yuksek kapatirmi acaba
-
@adam-simith hocam inanmayın spekülatörlere. ben 85le kapatır diyene yok canım ne 85i, bence 95 diyorum daha da fazla atarsa 120den aşağı kapatmaz diyorum. bunlar bitmeezz çünkü.
-
@aryastark 85 nedir ya 82 yle umudum kalmadi:/
-
@adam-simith 82 ile hayırlı olsun o zaman şimdiden
-
Ne olurdu sanki bi önceki alım gibi işleseydi süreç. Bugün açıklanıp bitseydi.
-
@aryastark insallahh hocam gozumuzu o kadar korkuttularki:(
-
@adam-simith 83 84 ile bende o hale geldim,yalnız değilsin
-
iibfli iibflinin düşmanıdır yazın bunu bir yere. bunu okuyunca içinizde karşı çıkma isteği oluşursa 1 sene sonra tekrar okuyun.
kimse başkası için uğraşmıyor, herkes sadece kendisi için uğraşır.
85 alan 86 ile kapatacak der, sınavı iyi geçer kötü geçene döner çok kolaydı der.
atanamadığı zaman ağlar, atanır sırf ikamet için eş düzeyde kadroya başvurur.
atanana kadar yoldaş olur, atandıktan sonra arkasına bakmaz.
yazın bunları lazım olur, yazmazsanız da bir gün hatırlarsınız. -
@aryastark bence sırf iibf'ye özgü bir şey değil bu. Maalesef artık insanlığın genel hali
-
@aryastark asıl ben girdim diye açıklanmadı
-
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum. Henüz 2 tane kurum sınavı gördüm. Bu haftada açıklanmadı ben de 84 civarı bekliyorum Allahın izniyle.