İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar puanım 76 yahut 77 gelme ihtimali bile yok değil mi çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor kaç senemi verdim düşük kapatmaz değil mi hakkımızda hayırlısı..
-
@nazz tek temennimiz şaşıracak derecede düşük kapatmasi
-
@ubeyde keşke kardeşim. 200 kişilik alım için doluyu boşa boşu doluya koyuyoruz.
-
Herkes 70-75 net arasında sınavı bıraksaydı(Bu kadar kolaydı deniliyor sınav yani doğru kontrolü yapılacak kadar basitti) kimse kıvranmazdı bu kadar kaldı ki kaçla kapatırsa kapatsın 200 kişi gülecek(Tüm diğer kurum sınavları için de böyle durum) sistem sıkıntılı ve insanlara da yansıyor ister istemez. Bu sürecin içinde olmak komik geliyor bana ALTTA KALANIN CANI ÇIKSIN DER gibi sistem ne olacağı belirsiz.
- Haziranda CTE alım yapacakmış merakımdan soruyorum şimdi gel sizi cte yapalım deseler kaç kişi şuan bu sistemden vazgeçer atanayım olsun bitsin der.(ben derim çünkü p3 üm o kadar yüksek değil
- Madem kpss a süreci bitti girmemek lazım artık( ama şöyle bir şey oluyor mesela 2020 yılı kpss sonrası alımlar patlıyor 2013 vmy popülis politikalarda olduğu gibi bu da insanların içinde ukte olduğu için giriyor sınava bence benim gibi
- Ne desek boş üzüyorlar bizi hep nerden baksan turatsızlık nerden baksan ahmakça bizim durum
-
he şöylede bir durum var unicornluk yapıp herkes 70 net te bıraksaydı yönetmeliğe göre 4000 kişi mülakata giderdi aynı puaa sahip oldukları için
-
@NYXZ CTE ne?
-
@NYXZ unicorn ne?
-
@ubeyde, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ unicorn ne?
Google amcaya sor ikisini de belki bu yıl aranan en çok kelimeler listesine girer
google amca ne diye sormazsın umarım -
Bi de bu yarışı duygusallaştırma işi başladı ? Kaç kişi 100 alabilecek ihtimali varken 70 de bırakır ki ?
-
@80üstamadnnmsz, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bi de bu yarışı duygusallaştırma işi başladı ? Kaç kişi 100 alabilecek ihtimali varken 70 de bırakır ki ?
Normal bir insan bu yazdığınıza sinirlenmemesi lazım herhalde "BİR DE BU İŞİ DUYGUSALLAŞTIRMA İŞİ BAŞLADI" sinirlenmiyorum ben sadece içimden geçenleri yazıyorum ifade özgürlüğü var tabi ki İÇİMİZDEKİ CANAVARI dışarı çıkarmadan gayet medeni yazıyorum ama yıllarım forumda geçen biri olarak tavsiyem oturun izleyin yazmayın arkadaşlar yoksa hır çıkıyor çok duygulandım ağlayacam hadi iyi akşamlar hepinize her şey gönlünüze göre olsun diyecem de, 3 tane ilahiyat mezunu daire başkanının gönlüne bağlı başarılar herkese kalın sağlıcakla diyim.
-
@NYXZ arkadaşım ben de bu halimize çok üzülüyorum bu sisteme çok karşıyım.peki buraya Unicornluk yapıp 70 alsaydık 4000 kişi mülakata girerdi yazınca sistem değişiyor mu ya da gerçekten 4000 kişi mülakata kalırsa ne olacağını ben söyleyim herkes o referans dediğimiz torpil arama yolunda daha da çirkinleşecek yüksek puan almış daha çok emek vermiş olanların Hakkı yenecek .keşke hiç mülakat olmasa da ilk 200 direk işe başlasa .o zaman temiz bi rekabetle emeklerimiz yarışsa
-
@NYXZ arkadaşım ben de bu halimize çok üzülüyorum bu sisteme çok karşıyım.peki buraya Unicornluk yapıp 70 alsaydık 4000 kişi mülakata girerdi yazınca sistem değişiyor mu ya da gerçekten 4000 kişi mülakata kalırsa ne olacağını ben söyleyim herkes o referans dediğimiz torpil arama yolunda daha da çirkinleşecek yüksek puan almış daha çok emek vermiş olanların Hakkı yenecek .keşke hiç mülakat olmasa da ilk 200 direk işe başlasa .o zaman temiz bi rekabetle emeklerimiz yarışsa
Brovooo "Bi de bu yarışı DAHA ÇOK( VERY VERY HARD) duygusallaştırma işi başladı ?" gel burdan yak desem tartışma dewam edecek yazmadım say
Daha da duygusallaştıralım gardaş ilk 200 işe başlamasın KPSS İLK 200 işe başlasın TAM OLSUN miss beyin bedava yaptım çıktım işe başladım der oturur millet merkezi atama gibi -
Keşke şu foruma yazabilmek için belli kriterler olsa da saçma sapan şeyleri okumak zorunda kalmasak
-
@NYXZ tamam unicornlar işe başlasın
-
@onur06, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Keşke şu foruma yazabilmek için belli kriterler olsa da saçma sapan şeyleri okumak zorunda kalmasak
keşke, ama keşke der otururuz hep sen öyle bir forum kurabilirsin keşke demek istemiyorsan kpss sistemini değiştiremezsin belki ama üzüldüğün bu durumu değiştirebilirsin.
-
@NYXZ tamam unicornlar işe başlasın
Anlaştık ama ankara ayağını denk alıp bizi duyması lazım KEŞKE
-
Resmen kaostan besleniyoruz..
-
@bybredd ben sormuştum cuma günü şimdi masaj geldi.aynen söyle yazıyorum.
Sorulara itiraz sürecinin tamamlanması gerekmektedir.Gerekli açıklamalar yakın zamanda merkezin internet sayfasından yapılacaktır. Lütfen takip ediniz.. -
@NYXZ sana insan gibi soru sordum ama insan olmamak icin baya çabalamışsın, o pis 3. Sinif ezilmis bastırılmış karakterinin pisliğini dışa vurmak icin beklemis gibisin, CTE ne oldugunu bilmemem normal çünku ilgi degil. Unicorn kelimesini kullanmakda seni entellektüel yapmaz, şımarık hic bisey bilmedigi halde kendini bi bok sanan şımarık biri yapar. Daha ortada tartisma olmadan bile hemen kibirli kibirli konusman zamaninda böcek gibi ezildigini bu bastirilmis duygunun da buralarda ortaya çıktığını gösterir.
-
Bu forumda karşılıklı bireysel atışmalar sürecin bizi ne kadar yıprattığının da bir göstergesi aslında. Burası şimdi böyle ise asıl survivor mülakatta başlayacak sanırım:)