İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@sancaktar deme inanırım
-
@faithful hocam kaç doğru ile kapatır?
-
@BrettonWoods arama boşa hocam Çarşamba açıklanacak
-
@faithful Kaçla kapattığını da öğrenmişsindir. Belli ki üniversiteden tanıdığın biri var.
-
@faithful Kaçla kapatmış hocam
-
@faithful ben hırs yaptım hocam o telefon açılacak
-
Sınavın ne zaman açıklanacağını öğrenen biri kaçla kapattığını da biliyodur bence. Hatta daha bi çok şeyi...
-
@misiko abart hatta mülakat tarihini de biliyordur iş bası yapacağı günü de
-
@faithful kurum içinde tanıdık mı var biraz açar mısınız hocam
-
@kemankeşş ben kapalı seviyorum hocam benden bu kadar herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@faithful kapalı seviyorsan niye söyledin o zaman çarşamba açıklanacak çek git süper ya
-
@faithful hocam doğru kaç olacak sen kaç yaptın tahminin ne ortaya bir şey atıp gitme
-
@Hayaller71 tamam rengi belli oldiii
-
@faithful, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@BrettonWoods arama boşa hocam Çarşamba açıklanacak
Ne kadar net ya çarşamba açıklanırsa senide unutmayiz
-
@kemankeşş baştan belliydi zaten itibar etmeye gerek yok
-
İsterse kurum açıklama yapsın çarşamba açıklanacak diye ben sayfayı yenilemekten vazgeçmem
-
@bipolar aynen de öyle bi süreçteyiz eskiden yüksek kapatan bi sanav ihtimali olduğunda yüksek yapanlar beklerdi düşük yapanların umudu kırılmasın diye çünkü süreç çok zor empati devreye giriyordu şimdi sonuçlar açıklanınca herkesin şahit olacağı şey herkes yüksek mi yaptı yoksa yüksek yapanlar 85e gelir mi diye ağladı onu göreceğiz rabbim hepimize iş güç hayırlısı ile nasip etsin lakin insan olarak sağduyulu olmak çok önemli anlayış kalp kırmamak herkes Alibaşkıran olmuş lak lak istisna olan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum nasip herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@gencbiraday yaw dostum irdeleme iste adam carsamba aciklanacak diyor. Illa senin mi adamla konisman lazim
-
@Hayaller71 umarım inanmadını doğru yanlış bilemem ama alayı palavracı gelmeye başladı:))
-
açıklanacak gün ve kaçla kapattı biliyorum ama söylemem kurum o kadar bekletti şevki kırılır benden bu kadar iyi çalışmalar 🤪