İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@sbui61 hocam ben 74 ve 77 sayılarını gördüm önce ben gördüm
-
@misiko 45 kişilik alımın sonuçlanıp sonuçlanmadığına bağlı bence. facebook grubunda bir arkadaş mail atıp ekran görüntüsü almıştı. orada her ikisinin bir arada açıklanacağını söylemişler. bundan dolayı cuma gününde açıklamamış olabilirler.
-
@ahmetozcelik35 Bu şekilde olursa kazanan 45 kişiyi sıralamaya sokmazlar mi yani hocam böyle mi olur sizce
-
Yarın mesai bitimi ; memur pencereleri kapatır , perdeleri çeker son bir göz gezdirir dairede ve enter tuşuna basar. Paltosunu hızlıca giyinip , atkısını bir çırpıda boynuna dolar ve asansör olmasına rağmen merdivenlerden aşağı doğru hızlı adımlarla inip binayı terk eder. (Tahminim 74 doğru ve üstünü sevindirir)
-
@zafereadımadım inşallah hocam
-
@marshalerner mükerrerliği önlerler hocam bence, ikisini bir arada açıklamak istemelerini buna yoruyorum.
-
@ahmetozcelik35 hocam o merkez göç ve il göçtür. Üniversitenin bu konuda Bir tasarrufu yok.
-
@ahmetozcelik35 insallah hocam bu hassasiyeti gösterirler
-
@Godot37 soruyu soran direkt 45 kişilik alımın mülakat sonucunu ve 200 kişinin girdiği sınav sonucu şeklinde sormuş. Üniversite, ikisi birlikte açıklanacak, merkezin(Göç İdaresi’nin) sitesini takip edin demiş.
-
@ahmetozcelik35 İnşallah öyledir hocam ama dikkatli okuyup cevap verdiğini sanmıyorum.
-
Dımdım dımdım... Heyecan dorukta...
-
Uyku girmiyorum gözüme olmaz ama ya sabah aciklanirsa diyorum .Bugune kadar giripte sonuc beklerken en nefessiz kaldigim ikilemde kaldigim en en enn sıkıntılı bekleme bu sinavda oldu.Neden? Çünkü tahmin edemiyorum bir sinava girdik biri 85 le kapatir diyor biri 72 73 le kapatir diyor.Allah askina hangi sinavda bu kadar ucurumlu tahminlrr gordunuz.Yanlis anlamasin ama cogu sinavin kacla kapatacağını 2 asagi 2 yukari mutlaka yakin puani tahmin ederim. Bu sinavda asla tahmin edemiyorum biri icimden 79 diyor biri de diyor ki dunya kadar sinav gordun ,il goc zaten sikintili bi sınav. Sorular kolay görünümlü genelde yanlış yapilmaya musait anlamsiz sorular... bu yuzden kesin dusuk kapatir diyorum.ama yok.aklim gitti yorum yapamiyorum
-
@nazz benim de yillarim gitti en güzel yaşlarım;( seni cok iyi anliyorum bugun gozume uyku girmiyor belki Allah hakkimizda hayirlisini versin çok yoruldum
-
Bugün açıklanır mı ? Ne dersininiz ?
-
@bulutsuzgünler insallah temennimiz o yönde
-
@bulutsuzgünler Çarşamba açıklanacak
-
@faithful bilgiyi nerden aldınız?
-
@kamucu25 sağlam yerden hocam müsterih olun
-
@faithful bizimde o kişiden bilgi alma imkanımız varsa dostum bizde alalım daha inandırıcı olur yanlış anlama lütfen ama burda o kadar çok başlıkta sahtekarları gördükten sonra insanlar şüpheyle yaklaşıyor haliyle , tekrar söylüyorum seni baz alarak söylemedim kusura bakma
-
Kurumu arayıp ulaşabilen var mı ?
Ariyorum ariyorum kimse açmıyor
Ya onlar pes edecek ya ben