İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hiç olmazsa umutla bekliyor insan ha şimdi ha az sonra diye diye. Biri çıkıp gün veriyor inanmak istemiyorsun ama kafanın bir köşesinde kalıyor inatla. Ya o gün ise diye. Beklediğinin de heyecanı kaçıyor. Böyle insanlar eğer cidden bilmeyip de sallıyorsa ben onlara hakkımı haram ediyorum. Hiç umutla beklemişler mi? Ben hastane önünde üç hafta kadar bekledim. Bugün yarın diye diye o günüm hiç yarın olmadı. İnsan olmak ayrı meziyet. Yazık!
-
@errayn süreç uzadıkça milletin kafa da gidiyor..
-
@kamucu25 dostum kafa gitmiyor adam gelmiş kafa buluyor ulan çarşamba açıklanacaksa kaçla kapattı kaç kişi kaldı alayını bilirsin bende saklı ne demek
-
@errayn bende ondan bahsettim zaten kendi çapında eğleniyor olmalı.. yazık..
-
Farkındayım beklemek kolay değil. Bende sizinle aynıyım. Bugün yarın bu hafta içinde kesin açıklanacak zaten. Bir iki gün düşünmemeye çalışın yorucu olmasın. Hem beklemeye bizim kadar alışmış bir grup olduğunu sanmıyordum ben
-
@çölkaplanı sorduk kardeşim ne bu agresiflik ben senin iletilerinde neden böyle yazdın diye yorum yapıyor muyum herkes özgür iradesiyle yazabilir dimi
-
Herkes yeterince gergin bu konular espri kaldırmıyor. Ciddi bir duyumu olan var mı arkadaşlar.
-
silinmiştir
-
artık biraz sakin olur musunuz? biri geldi duyumunu paylaştı çarşamba dedi hemen kim söyledi nerden duydun vs vs bunları açıklamak zorunda değil ki. belki kurumda tanıdığı var belki başka bişey. haber getirdi mi? getirdi. o öyle dedi diye çarşamba illa açıklanmak zorunda mı? değil. salı olur perşembe olur cuma olur, bugün de olur. insanlara yüklenmekten vazgeçin. 4-5 aydır birileri her ay çıkıp bu ay guy gelecek diyor kalpler çiçekler böcekler havada uçuşuyor onlara çok güzel inanıyorsunuz inşallah maşallahlar adnan oktara dönüyor ortam hemen. il göç'te biri bi duyum getiriyor bi bela okumadığınız kalıyor. az sakin ya. az salın. harbiden salın.
-
@aryastark insanlar bekliyor bak çarşamba açıklanabilir demiyor açıklanacak diyor hayırdır sen avukatı mısın isteyen istediğini der boş boş savunma herkes zaten sakin adamın dediğine inanan mı var sen değilsin ama sakin
-
Kurum bile arkadaşlar Çarşamba aciklayalim dememiştir ne duyumu ne haberi arkadaşlar bırakın bu işleri kafanıza takmayın bunlari bu hafta açıklanacak işte fazla seyapmayin,
-
@errayn bu söz de yeni moda "avukatı mısın" hayır değilim. insanların içinde ben de varım ben de bekliyorum ama kimseye 2 cümle haber getirdi diye saldırmıyorum kötü söz etmiyorum. isteyen istediğini diyor zaten herkes klavye başına geçmiş ağzına geleni yazıyor.
-
Sayfalardır vasat tartışmalar almış başını gidiyor. Biraz sakinleşin.
-
@aryastark kardeş kim kötü şey yazmış adama savunma şunu burda klavye başına geçip yazan sensin kimse adamı takmadı bile gırgır geçiyoruz artık
-
@errayn benim cümlelerimi bana karşı kullanmayın. yazanı da tanımam etmem kimseyi savunmuyorum. sadece ilanlara, sonuçlara, kadrolara karşı değişen üsluptan şikayetçiyim.
şunu da size karşı değil genel yazıyorum:
şu hak helal etme mevzusunu geçelim artık. kimsenin kimsede hakkı yok. kimse kimseye hak helal etme seviyesinde değil. en ufak bişey oluyor hakkımı helal etmiyorum da etmiyorum. senin hakkın kimsede yok güzel kardeşim al hakkını kendine sakla. -
@aryastark tamam dostum boşa uzamasın
-
@onuktekin ÇOK İLGİNÇ MESELA DİKKAT EDİYORUM OZELLIKLE GUY SAYFASINA FİKİR VRRİCİ PAYLAŞIM YSPYIĞIMDA VEYA BAŞKA BIR ARKADAŞ ONA KESINLIKLE CEVAP GELMIYOR YAHU BEĞENMEDIYSENIZ BILE NE SACMA SAPAN FIKIR SSEN SUS BILE DESENIZ O DA KAFİ AMA HERKES SUSKUNU OYNUYOR HA BÖYLE APTALCA DUYUM ATSAN VEYA KAVGA ÇIKACAK HERHNGI BIR YAZI ALTINDA EN AZ 10 YORUM BÜYÜK YAZDIM BİLEREK BELKI DE KÜÇÜK OLUNCA GÖRÜNMÜYORDUR (SAFÇA YAKLAŞIM)
-
Hak helal etme lafı bana geldiğini varsayarak cevap veriyorum. Kavgacı bir insan olmadım hiç. Cümlelerim anlaşılsa yeter benim için. Kendi adıma bu ilan ve bu sınav benim için kritik bir dönüm noktası. Önümde bekleyen bir hayat var. Yaş otuza dayandı. Öyle yüksek bir puanım da yok maalesef başka fırsatları değerlendirsem. Bütün sevdiklerim her gün soruyor ne oldu sınav diye. Hal böyle olunca üzerimde bir baskı oluşuyor. Her gün forum ve kurum sayfasını en az 40-50 kere yeniliyorum. Ben böylesine heyecanla beklerken biri tutup umut vaat edici bir cümle yazdığında aklım onda takılıp kalıyor. Yalan değilse amenna fakat eğer uydurmaysa umut tacirliği olur ve ben hakkımı haram etmekte özgürüm.
-
-
@IS-LM ölüm var ölümmm