İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Ben de 84 le kapatır diyerek linç yemeye hazırım.
-
https://youtu.be/VBYlsfSWhmU - sayfanın durumuna ithafen
-
@ayraan Dostum bu puanın geçen ki kötü senaryolara hazırlıklı olun iletinizle ilgisi var mı acaba
-
@ayraan, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sınav için yaklaşık 400 civarı kişi ücreti yatırmadı. 3000 3500 kişi arasinda geçen ve basit hataların yapılabileceği bir sinav olduğunu düşününce 80 biraz fazla değil mi? Anketlere göre 86+ Yapan 200, 80-85 yapan 400 civari kişi çıksa 78-80 200 artı son kişi ile aynı puanlarda eklenince 850 ye kadar kişi mülakata kalır. Sanki taş çatlasa en yüksek 77 78 le kapatir gibi. Herkesin hakkında hayirlisi olsun artık.
Burdada böyle bir tahminin varken neden bir amda 84 dediniz?
-
@plansız Var hocam.
-
@plansız önceden 77 78 demis ama
-
@ayraan hoppa her gün farklı bir olay ya hocam simdi ne duydunuz tam olarak
-
@zenginmemur o beklentim idi bana göre kapatması gereken aralık o idi. Ama bu 84 benlik değil malesef.
-
@ayraan neyse saglik olsun ben dguydan tahmin etmistim
-
Aciklandi mi birisi facebooka yazmiş.
-
@zenginmemur Ne yazmış hocam maçkolikten penaltı yazan cemiyetinden heralde arkadaş
-
@demirmifatih hocam @ayraan gibi 84 le kapatti yazmis
-
kapattıysa kapattı ne yapalım canımızı mı verelim daha da yani Allah rızkını kestiğinin canını alırmış günlerdir okuyorum burayı saçma sapan yazılar ego tatminleri vs gereksiz
-
Duyummu 84 tahmin mi
-
@ayraan ne biliyosaniz paylasin be kardesim siz nasil insanlarsiniz ya yada buraya yazip milleti galeyana getirmeyin.
-
@zenginmemur Yok kardeşim yorumu yazan sorunlu biri belli ki kaldırdı sonra sitede yazmıyor öyle birşey
-
@ayraan hocam kesin bilgi mi nereden duydunuz
-
Ya 84le kapatırsa da kapatsın helal olsun yapan yapmış der geçeriz midemi bulandırdı şu süreç cidden artık
-
arkadaşlar ben sınav sonuçlarını okuyan optik okuyucuyum. 90la kapattı hadi herkes işine baksın
-
Ya bilginiz varsa dogru dusurt yazin duyumum budur diye yazip kaldirip bunca insanin hakkin giriyosunuz bu nedir ya