İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
I run each teen me?
-
@onuktekin 80nin altinda olsaydın emin ol sende boyle tepki verirdin.Kardeş sen mulakata baslasana yada b grubuna calis bana niye satasiyosunki simdi
-
-
Ya deliye döndüm gerçekten mantıklı bir izahı olmalı bunun nereden öğrendiniz arkadaş bu 84ü bir altını doldurun lütfen yeter artık ya
-
Burada yazılan 84'ün kaynağı Facebook mu, pek anlayamadım olanı biteni
-
tüm kötü haberler bizi bulur
-
@zenginmemur Her başlıkta gereksiz mevzu çıkarıyorsunuz. Girdiğiniz her başlıkta olunca sıkıyor insanı bir yerden sonra. Bir durun artık yahu.
-
@onuktekin asıl sen sıkıyosun.Gercekte olsa yazamayacgin espri tarzı seyleri saka yoluyla burada yaziyosun.Benide bunlar rahatsiz ediyor.Yukarıda millet neyi tartisiyor sen ne yazmissin 91 dogru falan git isine hadi ya
-
Biri bir açıklama yapsın arkadaşlar nedir bu 84 durumu stresten öleceğiz burada
-
@özmerlin_06 Orada biri öyle bir şey paylaşıp silmiş olay bu.
-
Eger 84 ile kapatirsa kotu gunler geride kalir sirada daha kötu gunler olur bizler icin ama zannetmiyorum bence taş catlasin 80 olur ama 78 civarlari daha rasyonel gozukuyor simdilik .
-
artık üstüme toprak atın.
-
silinmiştir
-
Aman aman nereye düştük yılan serdar.s.s.s
-
@özmerlin_06 hayir dostum ilk once burda 84 oldugu duyumunu aldigini soyledi bir arkadas. Facebooka baska biri sonradan 84 yazdi ama o kaldirdi.
-
Süreç sonuçlansa zaten açıklarlar 84 belliyse neden açıklanmıyor arkadaş
-
@hayırlısı035 durun daha cıkmadık candan umut kesilmez.Gecen yıl dguyda olmustu. Bunda da olduysa
-
@zenginmemur pek öyle durmuyor gibi
-
silinmiştir
-
ne oluyor arkadaşlar