Çok çalışmadan sınava giren birisi Kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem ama bence basit bir sınavdı Beklentim olmadan 80 civarı ile kapatabileceğini düşünüyorum herkes için Allah hayırlısını versin.
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Çok çalışmadan sınava giren birisi Kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem ama bence basit bir sınavdı Beklentim olmadan 80 civarı ile kapatabileceğini düşünüyorum herkes için Allah hayırlısını versin.
-
@yakupcemil81 yanlış, 90 ile kapatır
-
@yakupcemil81 800 kişi kalacak mülakata ne 80 i
ama 74 75 civarı kapatır diye düşünüyorum kasımdaki sınava göre kolaydı.
-
İktisat maliyeden hatırladıklarımızı yazalım
-
Umarım çok yüksek kapatmaz. Mevzuat falan kolay geldi sanki. Sadece iktisatta zorlandım kendi adıma.
-
@Hayaller71
dışsallık
KDV ve ÖTV seneleri
Esnekliği Düşük olandan yüksek vergi alınması -
@mbguy dislama hangisi olursa yuksek olur (yuksek faiz olursa miydi)
-
@mbguy yanılma payıyla birlikte, mp nin etkinliğinin 0 olduğu bir soru vardı. Lm tam yatık ıs negatif eğim dedim ben
-
@nimesay tam istihdam da olur hocam
-
@Estevez Çok sevindim ve mutlu oldum, emeklerim boşa gitmemiş demektir, hayırlı neticeler alırsınız inşallah.
-
Borçlar idare anayasa medeni hukuk soruları resmen göze batan cevaplar içeriyordu.
-
@mbguy en çok düşündüğüm soru lm yatıksa genişletici maliye ıs yi kaydırır y artar aslında şıkların hepsinde y artıyordu o yüzden ıs nin ters olduğu şıkkı işaretledim yanı lm de pozitif ıs de pozitif olan şıkkı
-
@mbguy likilite tuzagi disindaki nokta dedim ben hangisi acaba
-
@plansız amin inşallah gerçekten teşekkürler
-
@nimesay aslında ıs nin yatık olması lazım tam etkisiz olması için ya da lm nin dik soru iptal de olabilir
-
İktisatta birinin cevabı 16 ve 20 miydi öyle bir şeydi. 800+1200=2000 e tekabül eden cevaptı
Ayrıca son sorulara doğru da bi kardak krizi vardı -
Sinav gecen sinava gore kolaydi bir soru medeni de ortakti ayni soruyu sormuslar. İs lm sorusu iptal olabilir sorunlu bi soruydu
-
Uluslararası ilişkilerle ilgili hatırlanan soru veya sorular var mı?
-
@barocan hirosima nagazaki
Almanya fransa alses loren
Abd savasa nasil girdi
Soguk savasta olmayan 2.dunya savasi
Incirlik ussu -
Zor soruları yarınki sınava ayırmışlar heralde yandık