İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
1 soru iptal olunca herkese 1 puan mi ekleniyor?
-
@İbbfli19 A grubu
-
@hayırlısı035 ben de B yaptım. LM dik olduğu için kamu harcamalarındaki artış geliri artırmaz tam dışlar diye düşündüm ama C de mantıklı geldi.
-
@zenginmemur hakimliktede bişeyler diyordun sen yine aynı şeyi burdada yapıyorsun
-
@kamilsever evet işsizlik var enflasyonda var burada sıkıntı yok. Zaten o yüzden stagflasyon durumuna hem maliye hem para politikasının birlikte işletilmesi öneriliyor bunun sebebi de hem işsizliğe hem enflasyona çözüm bulması için. Ama soruda sadece Keynesyen genişletici maliye politikası denildiği için var olan işsizliği azaltıyor fakat enflasyonu artırmaya devam ediyor.yani bu durumda kalkıp da genişletici bir maliye politikasının işsizliği artırır cevabı doğru olamaz.hiç bir kaynakta da keynesyen genişletici bir politikanın ortada var olan işsizliği daha da artırdığı şeklinde bir bilgiye rastlamadım açıkcası. Bu yüzden işsizlik azalır fiyatlar artar cevabının doğru olduğunu düşünüyorum. Diğer konuda da keynesyen politikadan enflasyon ve işsizlik olgusunun aynı anda gerçekleştiği için vazgeçiliyor çünkü tek başına bir genişleyici maliye politikası bu sorudaki gibi işsizliğe çözüm bulsada aynı anda enflasyona çözüm bulamıyor.
-
@özmerlin_06 arkadaslar anket ekranini firsat buldukca yukarilara taşıyalım ki bi fikrimiz olsun
-
@Hayaller71 dostum imalı laf sokmana gerek yok.Hakimlikte kolay demiştim.Bu sınava dur daha bir sey demedim ki.Sadece yüksek olursa 84 dusuk olursa 77.Ama senin fikrini almak isterim tabi bu sınav hakkinda.Hakimlikte tahminim tuttu.Gecen seneden puan olarak yüksek sapmadan dolayi kapatti.Ama dogru ayni olmadi mı?
-
@İbbfli19 içerdeyiz kardeşim masadayız
-
93 geldi kırtasiyeden çıkartıp sorulara baktım inş herkes için hayırlısı olur
-
82 ile panik içindeyim
-
@rmznsymn iki soru iptal olursa 98 soru üzerinden hesaplanır.
-
@law güçlü tahmin 79 ile kapatır . keep calm
-
@rmznsymn bende ayni durumdayim 82 yle umidimi yitirdim
-
@adam-simith o zaman bir ümit tazeleyelim. De ki (Allah şöyle buyuruyor): "Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir." zümer, 53
-
@rmznsymn hocam inşallah inşallah
-
@kemankeşş tebrikler hocam intikam alındı dese ne
-
@rmznsymn, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@adam-simith o zaman bir ümit tazeleyelim. De ki (Allah şöyle buyuruyor): "Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir." zümer, 53
her şey olacağına varır. şu saatten sonra değişecek bir şey yok. bizi 200 kişilik alımlara muhtaç edenler utansın. enseyi karartacak hiç bir durum yok.
-
@tubaay ben şunu eklemek istiyorum sonta keynesyen ya da değil bi grafik çiziyoruz ve o grafikye önce stagflasyon uyguluyoruz yani arz şoku as sola kayıyor sonra genişletici maliye politilası uyguluyoruz fiyat artıyor ama ekonomide genişleme oluyor işsizlik azalıyor bence de iptal olmalı
-
@zenginmemur imalı laf sokmuyorum kardeş est. Hakimlikte puan olarak yüksek kapattı ama sen doğru sayısı olarak 82 falan diyordun burdada 84 demişsin biraz yüksekten uçuyosun ondan dedim yani yanlış anlama
-
@MartinLuther ilk sınada 70 almıştım çok gıcık oldum teşekkürler hocam eksik olma