İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@onuktekin vergi ve liberalizmi hadi bi ihtimal anlarım da OECD ve ımfyi anlamadım neden iptal olabilir?
-
@İbbfli19 soruları görelim hocam o zaman belli olur. Kimse net hatırlamıyor bu soruları bu yüzden onları da kattım. Sorulardan da is-lm sorusu iptal olmalı ama diğerleri iptal olmayabilir.
-
@onuktekin geçen sınavlarda var mıydı bu kadar iptal
-
70 altında yapan yok, görmedim, hep iyi düşünmeye çalışıp 75 kapatir diyorum ama cok zor, millet yokluktan bu sinava abandi. Ben de cok istiyorum 75le kapatsin ama imkani yok, en kotu yapan 71 72 yapmis, 60larda yapan duydunuz mu
-
@İbbfli19 olmuştu sanırım. Sayılarını hatırlamıyorum. Bir iptal kesin oluyor ama sekmiyor. Yıldırım Beyazıt sanki bilerek yapıyor bunu.
-
Geçen sınavda daha çelişkili sorular vardı 1 tanesi iptal oldu sadece bu sınavda hiçbirini iptal etmezler.
-
@onuktekin eğer bu kadar soruya itiraz geliyorsa ve bu bi kelimenin farklı eksik ya da fazla yazılmasına ileri geliyorsa yarın cevaplar yayınlandıktan sonra ben de petrol sorusuna itiraz edecem önce petrol olan şıkkı işaretledim ama sonra değiştirdim çünkü kısa dönem arz eğrisi demesi kafamı karıştırdı eğer genel anlamda sadece arz yazsaydı ve arz eğrisinin kaymasını sorsaydı hiç o soruya geri dönmezdim çünkü istediğiniz kitaba bakın arz eğrisini kaydıran değişkenleri söylerken hep arz eğrisi diyor kısa uzun demiyor bence orada kısa dönem demesinin bi sebebi var ben hala hiçbiri şıkkı olduğunu düşünüuorum eğer petrolse kısa dönem kafamı karıştırdı fazla cümle var diye itiraz edecem
-
@İbbfli19 cümle değil kelime olacaktı gerçi şimdi hatırlayamadım kısa dönem yazıyor muydu kitaplarda
-
@Marsiyal ıs lm sorusu hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
-
@ubeyde ben sınavdan sonra çıkışta insanların maliye ve iktisatta işin içinden çıkamadıkları sorular olduğunu çok kasmışlar zorlandık dediklerini filan duydum bi de kimsenin yüzü gülmüyordu gerçi hava çok soğuktu ondandır
-
Bu arada burada çok yazıyorum sıkıntıdan bu sınava hazırlanırken ben de insommia gelişti uyuyamıyorum ya öff uyku düzenim mahvoldu
-
@İbbfli19 bi ihtimal sadece o edilebilir gerisi edilmez bence
-
@Marsiyal bir önceki sonraki sınavda iptal olması gereken sorular iptal olmamıştı. Bakalım itiraz bol olur.
-
@İbbfli19 geçen sefer baya itiraz olmuştu. Edin gitsin içinizde kalmasın şahsen sıralamaya girmemi etkileyecek bir yanlışlık olursa itiraz edeceğim sorular olabilir.
-
@İbbfli19 uyku düzeniniz bozulmuş insomnia böyle bir şey değil. Allah korusun evlerden ırak
-
@İbbfli19 dikkat edin hocam insomnia öyle hafife alınacak bir şey de değil ayrıca İnşallah tez zaman da biter süreç de rahatlarsınız siz de.
-
@İbbfli19 Benim çalıştığım kaynakta, yani hocamızın tutturduğu notlarda, kısa ve uzun diye ayrım var.
-
Arkadaşlar dünya bankası oecd ve IMF soruları net sorular , vergi sorusu bariz cevap ortada ödenen bölü gelir ortalamayı verir , tek iptal edilebilecek soru ıs lm olabilir diye düşünüyorum
-
arkadaslar mulakat tarihi aciklanmasi ve atama sureci
işe baslamak tahmini kac ay surer -
@rabia89 min3 ay ama diğer çoğu kuruma göre süreç hızlı işliyor burada