İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@nairu bence aslında beklentiyi artıran şey sınavın kolay oluşu az çalışan ya da çalışmayı bırakanlar için bile iyi geçince umutlar çok arttı ve kimse olumsuz bi şey duymak istemiyor bu da gerginliğe sebep oluyor ama zaman her şeyin ilacı insan alışıyor ben alıştım ki zaten ben kendime kızıyordum sonuçta herşey kendimize bağlı burada söylediklerimiz sınavın düşük ya da yüksek kapatacağını belirlemiyor sınavdaki performansımız belirliyor
-
silinmiştir
-
Bence maksimum ederi 77 arkadaslar. Bazilari bos yere geriliyor. Hele ki kaymakamlikla kiyaslayanlar olmus 76 ile kapatti o diye. Ama mulakata 400 kisinin cagirildigini unutmus orda. Sorular aciklansin aa ben bunu boyle yapmamis miydim yaa diyen cok olur. Kasimdaki sinavda ozellikle bazi maliye sorularindan o kadar emindikki cevap anahtari yayinlaninca cevap anahtarinin yanlis oldugunu bile dusunduk. Sasirtici sonuclar cikabiliyor. Cok uç dusunmemek lazim.
-
Ysk bile bundan giren kisi sayisi kat kat fazla olmasina ragmen 81 le kapatti 80 i gecmeyecektir arkadaslar
-
@whshw inşallah hocam peki kaymakamlığı kaç kişi girmişti?
-
@İbbfli19 net hatirlamiyorum hocam ama gecen sene 30 bin civariydi bu senede oyle bir seydir
-
Ysk sinavinda 79 dogruda kalmistim 81 ile kapatmisti. İnsallah ayni durumu bir daha yasamam.. üzer.. hemde çok
-
ıs lm sorusunu bn sınavda emin bi şekilde ikiside pozitifi işaretlemiştim. şimdi herkes ayrı bişey deyince soruyu bile unuttum. neyse artık yarın göreceğiz inşallah.
-
geçenki sınavda çok kolaydı ama düşük kapadı, bununda ne olacağı belli olmaz. bence ne sevinmeli ne de üzülmeli sakince sonucu beklmek lazım. zaten çabuk açıklıyorlar. ama tabi giren kişi sayısının çok oluşundan bence 75 üstü kapar.
-
@adam-simith kaç kişi girdi ni de sorular nasıldı hocam
-
@abdulbakitr kaç kişi girmişti sınava
-
@whshw 30 bin yoktu bu sene 20 bin civarı
-
@İbbfli19 yanlis hatirlamiyorsam 10 bine yakin kisi girmisti sinava cunku kpss sarti fln yoktu sorular kolaydi
-
Tam rekabetteki tvc li soru ve tekel sorusunda kapatma noktasi neydi arkadaslar bunlardan biri sozel sorumuydu
-
@varol bende 79 almıştım bayada üzülmüştüm sonrasında inş aynı durumu bunda yaşamayız .
-
ysk ve kaymakamlıkla neden kıyaslıyorsunuz arkadaşlar bariz kolay bir sınavdı bu iktisat hariç son guydan bile kolaydı ama kimse gerçekleri kabullenmek istemiyor onunla kıyaslamıyor bile..Ben de çok isterdim düşük kapatsın ama görünen köy misali tablo yok mu allah aşkına ya
-
@karamell aslında bi de şöyle bi durum var ysk ve kaymakamlık şu anlamda da ölçüt değil o sınava herkes giriyor kpssden 65 alan da giriyor bu sınava en az 81 alanlar giriyor ve ysk 81le kapatmış önce rahatlıyorum sonra tekrar yüksek kapatacağını düşünüyorum hayırlısı ya
-
@İbbfli19 amma destan yazdın be hocam bekle gör yarın
-
@kemankeşş çünkü bu sınavla yatıyorum bu sınavla kalkıyorum
-
@İbbfli19 keşke hocam ben de çok basit hatalar yapmışım dediğiniz gibi olsun istiyorum ama sadece iktisatta zorlanılmış arkadaşlarım bana kızıyor nasıl böyle kolay bi sınavda hata yaptın diye hepsi yüksek diyor umudum kalmıyor 78-79 bekliyorum net değil ama korkutuyor açıkçası