İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Stagflasyon sorusu hatalı değil ancak verilen cevap hatalı bu şekilde itiraz edilmeli
-
Sorulara itiraz bölümünde Bi problem var
-
@hayırlısı035 hata yok hocam doğru cevap
-
85 dogruda benden ama ıs lm sorusu iptal olur
-
arkadaslar 82 dogru ckti bnm simdi mulakata kacla kalinir ki herkes yuksek
-
@hayırlısı035 ben de b yaptım. b doğru değil mi?
-
@rabia89 benim de 82 doğru 83 le kapatıcak diye korkuyorum
-
@özgeee benim 80 doğrum var daha çok korkuyorum
-
@tubaay stagflasyon sorusuna neden yanlış dedi hocanız?
-
95 üstü var mı ki?
-
@bulbasaur hayır cevabı :c itraz ets3m mi? İtiraz için para ödemem gerekiyor mu?
-
A kitapçığı 57.soru kesin iptal sorudur, 83 saydım iki tane soru hatırlayamadım, 77,78 kapatma ihtimali çok yüksek tahminim
-
87 de benden.
-
@hayırlısı035 C de doğru olabilir ama B de doğru. Para talebi faiz esnekliği 0 ise LM diktir ve bu da tam dışlama anlamına gelir. İtiraz için para ödemek gerekiyor ayrıca.
-
Tahmini ne zaman açıklanır
-
@marshalerner hangisi için
-
https://xoyondo.com/ap/5cZ62AKUWBrCBEX, biraz yol gösterici olacaktır..
-
@kamilsever işsizliğin azalması gerekiyor
-
Dışlama sorusunda soruda hata yok onu bilyrz 2 tane dogru cev var.b ve c ikisi de doğru biraz ikt bilen bunu bilir zaten çünkü b şıkında lm dik bu da tam dışlama zaten.c zaten doğru
-
Ben o ıs lm sorusu ve stagflasyonu da yanlış kabul ettiğimde 84 durum var kesin yani 1 soru iptal edilse 85 2 olsa 86 diğer taraftan normalde 90 alabileceğim sınavı zora soktum belki de 84 ya da 85 ile kalamayacam 3 soruyu silip yanlış yapmışım 3 soru iki şık arasında dikkatsizlikten gitti bu arada uyku problemim var ve sınava 2 saatlik uykuyla girdim buna rağmen iyi diyorum hayırlısı artık