İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@botan01 yani 2 doğru cevabı var yani.Böyle itiraz edebilirim demi?
-
@botan01 hocam ben de b skki yaptim onu faiz oranlarina duyarsiz diye dusunerek c skknınokumadım bile
-
@bulbasaur duyarlı değilse diyor dostum orada. eğer tam duyarsız dese senin dediğin olurdu. tam kapasite dediği klasik durum olur ve lm dik olur.
-
@tubaay zaten stagflasyon olgusunda işsizlik var, bu yüzden keynesyen politikalardan vazgeçilip neo-liberal politikalara geçiliyor ve maliye politikasının etkisiz olduğu kabul ediliyor...hocanız yanılmış olabilir
-
@Aslan-Reyiz hocam tahmini kaçla kapatır.
-
3 kere girdim ve ilk iki sınavda 70 barajını geçemeyen biri olarak bu sınavda 90 yaptım . Yüksek kapatacak diyen arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum
-
@Aslan-Reyiz şuanlık 79 doğrum var.
Listeye kalabilir miyim? -
@kamilsever eğer işsizlik keynesyen politika ile azaltılıyorsa neden o sistemden vazgeçmiş olsunlar! ..diye düşündüm ben
-
4000 yüksek bir sayı il göç sınavı için ve her şey olabilir 77 78 görmesi muhtemel diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı.
-
Peki hanımlar beyler 83 üstü kapatma ihtimali nedir?
-
3 soruda bariz hata var kesinlikle itiraz edeceğim hocalarıma da sordum ... 57 59 ve 29 sorular ...
-
@ztrkrdvn hangi kitapçık
-
Bu sınav eğer yuķsek kapatacaksa 84le kapatır.Düşük ki düşükde denilemez ama millet yapmış yine neyse o zmanda 77 diyorum.
-
Bu arada ıs lm sorusu itiraz etmesek bile yanlış değil mi o kadar bariz yani kesin iptal değil mi
-
84 doğru ve herkesin malumu olan 2 soruyu da eklersek 86 ediyor
-
@rmznsymn aynı ben kabuslar görüyorum sınırda olduğumu düşünüyorum
-
@locke Şimdi bakınca sanırım öyle bir yanılgıya düşmüşüm. ''Duyarlı değilse'' yi ''Tam duyarsız'' gibi algılamışım bir an. Zaten onu görünce diğer şıkları üstünkörü okudum.
-
Cumayı bulur mu sonuç açıklama
-
@harmanHH 2 hafta sürer hocam
-
benim de 83 doğrum var hakkımızda hayırlısı