İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Ben bakamıyorum şu an sorulara ve cevaplara da şu sthflasyon sorusunun cevabı ne
-
@İbbfli19 issizlik ve enflasyon artar
-
Şimdi arkadaşlar IS-LM sorusunu doğru yapan ve yanlış yapan 2 kişi düşünün Nasıl olcak bu durumda il göç mevzuatına göre
-
@gencbiraday soru iptal olursa, "(dogru sayisi)*100/100-(iptal olan soru sayisi)" şeklinde olabilir
-
@varol kaymakamlıkta öyleydi
-
Ne işaretlediğimi hatırlamadığım 2 soruyu yanlış saydım bu sekilde 84 doğrum var ancak cidden gerilmeye başladım
-
85 doğru
-
Stagflasyon ve ıs-lm sorusunu yanlış kabul ettiğimde 84 doğrum var inşallah mülakat için yeterli olur yüksek kapatacak görünüyor kalamazsam mülakata şaşırmam
-
@varol çok komikmiş o soruya kesin itiraz edilmeli cevap anahtarını yazan arkadaş önce bi as ad eğrisi çizsin sonra sthflasyon uygulansın ondan sonra genişletici maliye politikası uygulansın bakalım noluyor fiyat artıyor işsizlik azalıyor bence tam bi saçmalık olmuş o soru
-
87 de benden arkadaşlar (3 soruyu hatırlamadım yanlış kabul ettim)
-
80uzeri kapatabilir dediğimizde rasyonel konuşun istatistiklerle gelin he tamam diyip geçin diyen arkadaşlara selamlar
-
@aksu8935 benimde aynı sizin gibi
-
Geçen kasım sınavına girenlerden yorumlar bekliyoruz kaçla kapatır 80 üstü kapatacak diyenlere hitaben bir cevap istiyorum
-
Fikir vermesi açısından yazıyorum 86 doğrum var. IS-LM sorusu iptal olur büyük ihtimalle. 84-86 puan aralığına yığılma olacağını düşünüyorum. Muhtemelen 78-80 bandında da kapatır.
-
@İbbfli19 ben yaptım sınavda enflasyon arttı işsizlik azaldı
-
88 doğru.
-
Simdi acıklanana kadar ayrı bir stres başladı.75-80 araliģi diken üstünde.Iptal sorular belki bir seýleri değistirebilir.2 soru kesin iptal olmalı.
-
IS-LM ve Stagflasyon sorusu kesinlikle iptal edilmeli. İtiraz edecek hocalar varsa bu iki soruya dikkat çekmeliler. Belkide bu iki soru yüzünden mülakata kalamayacak arkadaşlar olacak.
-
@zenginmemur 75 - 80 aralığı mı daha mı yukarı, sayının 4000 olduğunu düşününce tahmin etmek zorlaşıyor..
-
@Estevez soruda Keynes diyor muydu