İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@İbbfli19 sıralamayı etkiler.
-
@ahmetozcelik35 hayda bi doğru bi yanlış yapan için nasıl değişir iki yanlış yapan önüme mi geçecek bu sıralama işini anlamıyorum
-
Birde su kafama takiliyor, ortalama vergi oranı? , Bireysel vergi yükü? Bunlarin tanimlari nedir. Arasinda bir nüans varmı. Ortalama vergi yükünü kpssye calistigim günden beri ilk defa bu sinavda gördüm. Herhangi bir kaynaktan "ortalama vergi YÜKÜ" kavraminin tanimini yazabklir misiniz
-
@ayraan aynen hocam büyük bir kısım 81,83 aralığına yığılmış gibi bu da yaklaşık 850 kişinin yarısı için olur. Üstü ve altı kalan sayıyı paylaşsa, ama yukarısı aşağı sınıra göre daha az olur gibi, velhasıl 77,78 79 kurtarır gibi. Herkes için hayırlısı olsun ( her nasip kendi zamanına esirdir.)
-
@varol Ben de takıldım o noktaya. Sorudaki tanım bireysel vergi yüküne götürüyor ama seçeneklerde yoktu.
-
Bu soru iptalleri nasıl Bi değişiklik yapıyor bu puanlama ve sıralama işinden anlamıyorum
-
@ahmetozcelik35 Aynen. A olması çok mantıksız.
-
80 e yakın kapatacak gibi gözüküyor
-
@bulbasaur ben cevabin ortalama vergi YÜKÜ olmasina takildim. Ortalama vergi ORANI deseydi basim gözüm üstüne. aklima direk bireysel geldi, cevaplarda göremeyince subjektif=bireysel mantikalitesinden onu isaretledim yanlis cikti
-
@70kuralliii Stagflasyon sorusundaki tartışmaları kaçırdım ben. O soruda hangi şıklar arasında tartışma var?
-
@varol Ben de aynen senin gibi düşündüm ama şimdi bakınca ortalama vergi oranı ile bireysel vergi yükü'nün formulünün aynı olduğunu gördüm.
-
@bulbasaur bu sorudaki Oran=yük kavramlari birbirini tam manasiyla karsiliyor mu
-
@varol bu soruyu iptale değer görmezler bence.
-
@varol ama subjektif direkt psikolojik etki hocam
-
@İbbfli19 iki ihtimal var. Birincisi iptal edilen soruların yanlışlar içinde olması. Doğru sayınız 85 iptal edilen soru 2 taneyse ise puanınız 85x(100/98)=86,73 olur. İkinci ihtimal iptal edilenler doğru saydıklarınızsa doğru sayınız 83'e düşer ve puanınız 83x(100/98)=84,69 olur.
-
@İbbfli19 hocam size şöyle bir somut örnek vereyim. kasım ayındaki sınavda 1 soru iptal edildi. benim o sınavda 70 doğrum vardı. 100/99*70= 70,71 puanım oldu. şimdiki doğru sayınızı 100/98 ile çarpın. bu durumda puanınız artıyor yani.
-
B kitapçığı 31.soru net iptallik
-
@law yok farkindayim onun olculemez biliyorum. Ben isaretlerken subjektif kelimesini bireysel anlamda kullanmis olabileclerini dusundugum icin isaretledim. Oran=yük olasiligini dusunmedim hic.
-
@ahmetozcelik35 hocam o soru doğru ne kadar duyarlı olduğu lm nin eğimi tam belli değil ama tam istihdam kapasite de LM diktir
-
@onuktekin bendeki durum aynen bu