İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ahmetozcelik35 hocam tamamda benim zaten doğru olması gerekirken neden ben iptal edilip 0.3 puan az alayım saçma birşey ha tabi iptal edilsin ona diyecek lafım yok
-
@ahmetozcelik35 Hocam peki ikisinide yanlış işaretleyen biri için iyi mi kötü mü oluyor yani zaten onu yanlış saydım baştan, daha doğrusu istediğim cevabı şıklarda göremeyınce direk yanlış yaptım ben dedim
-
@kemankeşş 31) Kamu harcamalarında bir artış, aşağıdakilerden
hangisi gerçekleşirse yatırımları “tamamen” dışlar?
A) Para arzı da aynı zamanda artırılırsa
B) Para talebi faiz oranlarına duyarlı değilse
C) Ekonomi tam kapasite durumundaysa
D) Ekonomi tam kapasitenin altında çalışıyorsa
E) Faiz oranları çok yüksek iseDuyarlı değilse tam olarak ne demek. Bana göre duyarsiz demek hocam. B sikkini isaretleyrn millette bu sekilde düşünmüstür
-
@zeyyyuss kardeş isim soruları ve 2 3 bilgi sorusu hariç genel kültürdü yani atom bombası kardak krizi alsas loren incirlik gibi sorular 20 de 14 15 yaptırıyor zaten
-
@varol hocam az önce hocanın bizzat yanındaydım b kesin doğru c de kabul edilebilir ama b olması gerek dedi ki mantıken b olacak
-
Is lm ve dışlama sorusuna itiraz edelim arkadaşlar
-
@varol Para talebinin duyarsız olması h=0 demek yani LM dik demek yani ekonomi tam istihdam da demektir, bu durumda iki şıkda aynı demek oluyor, soru iptal edileceğini düşünüyorum
-
Pisi pisine 2 sorumuzu heba edecekler yahu , sınırdayız zaten
-
@Gülbeşeker insallah ya ben de onu işaretledim c skknı sinavda dikkatli okumadım bile cvbi buldugmu dusunerek
-
@varol hangi sorular hocam bunlar
-
@rabia89 Bende b yaptım hocam ama şıklarda tam istihdam görünce en sona bıraktım işin içinden çıkamayınca b yi işaretledim
-
83 dogrum var su durumda, a grubu 29.soru ve 57.sorularda ihtilaf var galiba
-
Soruları yeni kontrol ettim maliyw politikasının etkin olmadığı sorunun cevabına etkin olduğu şıkkı doğru kabul etmişler lm yatay ıs negatif konuşmuşsunuZdur belki itiraz edelim bir de ıs tam dışlama iki tane cevap var ona da itiraz edelim
-
82doğrum var listede olabilir miyim şimdiden düşünmeye başladım.
-
@varol sınır size göre ney hocam?
-
@80üstamadnnmsz Lm yatay durumda ekonomi likitide tuzagındadır maliye politikası tam etkindir, soruda maliye politikası sıfır etkili olan soruluyor, nasıl kabul edildi ben anlıyamadım, kesinlikle iptal edilmelidir.
-
Arkadaşlar bu gönderiye cevap olarak kaçla kapatacağının, yani bireysel tahmininizi yazar mısınız? Toplu görelim. Herkes içinden geçen taban puanı yazsın lütfen
-
@lannisterjk 78 olur diye düşünüyorum.
-
Stagflasyon soruna itiraz etmeyi düşünüyorlar facede bu sorunun neresi hatalı ben mi hatalı biliyorum konuyu
-
@lannisterjk 78