İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@MiltonKeynes, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
kadaşlar vergi yükü sorusunda sıkıntı yokmu ben soruyu
Yok dostum. Objektif vergi yükü ile ortalama vergi yükünün tanımları aynı.
-
@MartinLuther nasil yorumladıniz hocam yazabilir misiniz?Neden o seviyerde kapatır?
-
@nimesay yok hocam belli bi seviyeden sonra düşüş olur atıyorum ilk 400 85 seviyesi sonraki 100 84 83 arası sonraki 100 83 81 arası sonraki 100 81 78 arası son dilim zaten diğerlerine kıyasla seviyenin en düşük olduğu dilim olduğundan 75 80 arasında oynar yani makas açılır. Sınav zaten 81 kpss puanıyla kapattı 800 kişi mülakata kalacak max 78 min 75 diyorum ben üstü zor. Ama 75 80 arası diyelim yinede garanti olsun 75 altına inmez gibi çünkü kolay sınavdı.
-
@errayn Nokta atışı bir tahmin değil elbet ama 800 kişi az değil. İnşallah düşer puanlar, ayrıca gerçekten çalışıp yapamayan dostlar oldu. Bu tip yüzeysel ve kolay hatta kalitesiz sınavlarda soru kaçırmak maalesef stres yapan ve çok çalışan arkadaşların hata yapmasına sebep oluyor.
-
@MartinLuther insallah oyle olur aklimizda sonuçlar aciklaninca bi bakmisiz 85te kalmış sahneleri var hep.
-
@Baelish aynen oyle insan bu kadar sacma ya da basit olamaz diye dusunup hata yapıyor malesef
-
@zenginmemur hocam 90 üstü alanlara baktığımızda çok fazla olmadığını görüyorum. Yığılma ise 77 78lerden itibaren basliyo ve bu ankette sadece 70üstü kesim yer aliyo. 70in altinda alan da eminim çok kişi var. Yani işin basit şekilde ortalamasına baktığımda 77 78 gibi kapatacağı mantikli geliyo. Bir de forumdaki genel hava bu yönde ve yanılma payi aradaki çatlak sesler hariç oldukça düşük. Yaklasık 4 5 aydir forumda olmamın bir izlenimi bu.
-
Arkadaşlar dilekçeyi paylaşmamış üniversite tıklayınca 404 not found çıkıyor
-
@Marsiyal insallah oyle olur bakalim güzel açıklama tesekkurler hocam
-
@lannisterjk 77-78
-
@80üstamadnnmsz sayfayı bana da yollar mısınız bende itiraz edeceğim ihtilaflı sorulara arkadaşlar B kitapçığında ki ihtilaflı soruları yazarsınız itiraz edeceğim hak yerini bulsun.
-
@Gülbeşeker arkadaslar soru itirazlarni nasil yapioruz ben de itiraz etmek istiyorum hakkmz yenmesin
-
Bazı arkadaşların adalet yerine kayrılmak istediklerini görmek üzücü, cevap anahtarı açıklandığından beri totalde 5 soru için ihtilaf dile getirildi, ama görüyorum ki doğru yaptıklarına ses etmeyip yanlış yaptıklarına hadi buna itiraz edelim diye insanları örgütlemeye çalışıyolar, benim sabahtandır okuduğum yorumlara göre A grubu 23,29,49,57,59. sorulardan emin değiliz, bunlardan birini doğru 4ünü yanlış yapmışım puanım şu anda 83 olmasına rağmen cumaya kadar bu 5 soruya itiraz edicem, bilginize
-
@DaronAcemoglu aybü göç sayfasında var stagflasyon sorusu ,tam dışlama sorusu( 2 cevabı var ) ve mp nın etkinliği 0 sorusu yanlış cevaplar
-
@80üstamadnnmsz taşra için dilekçe sayfasına ulaşılamıyor hocam birde daha önce itiraz eden birisi bana özelden ulaşabilir mi? Yol göstermek için
-
@onur06 hocam ben de 29, 57 ve 59. sorulara itiraz edeceğim. 89 doğrum var, ancak adil olunmalı. bende de 23.soru yanlış, bana göre cevap c; ancak o soruya itiraz konusunda şüpheliyim.
-
@onur06 29,57 ve 59. sorular için hemfikirim. Belki 59.soru tartışılır. 23.soruyu yanlış yaptım, ama araştırmadım. Bir şey diyemiyorum. Ancak 49.soruya hangi nedenle itiraz edeceksiniz ? Bunu merak ediyorum.
-
Bariz yanlış olan bunlar bence diğer sorular hakkında gerekçeniz kuvvetli ise başvurun kimseyi kendi doğrı yaptığına itiraz etmiyor diye töhmet altında bırakmayın .ki bu bunlar aptal değillerse iptali ya da cevabı değiştirmeleri %100
-
@Baelish hocam bugüne kadar çalıştığım kaynaklarda hep objektif ve subjektif vergi yükü tanımlarıyla karşılaştım, sorudaki tanımın cevabı çok net objektif vergi yükü, ama şıklarda bu yok, ortalama vergi yükü var buna istinaden itiraz edicem
-
@rabia89 aybü il göç duyurularda var