İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ahmetozcelik35 ben de aynı şekilde c dedim soruda bi anlam karmaşı var kimi en nihayetindeki durumu ele alabilirken kimi kısa-uzun dönemi ayrı ayrı alabilir, itiraz gerekçem bu olacak
-
@onur06 hocam itiraz usulü nasıl özelden açıklar mısın rica etsem
-
@onur06 Ortalama vergi yükünün tanımı da aynı hocam. Büyük ihtimal çalışırken gözünüzden kaçan bir detay olmuş. Elbette itiraz hakkınız var, içinizde kalmasından iyidir.
-
Arkadaşlar twitrda murat güzellinin anketine katılın . En çok katılım o ankette . Şu an 1000 e yaklaştı . Yarına kadar 2000 olursa ortalama bişey çıkar
-
@DaronAcemoglu yani gerekçeli mi yoksa sadece soru numaralarını yazarak mı itiraz edicez diyosunuz sanırım bunla ilgili hukukçu arkadaşlarla görüşüp dilekçeyi oluşturduktan sonra burda paylaşırım
-
Murat hoca ne demis arkaslar
-
@lannisterjk, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar bu gönderiye cevap olarak kaçla kapatacağının, yani bireysel tahmininizi yazar mısınız? Toplu görelim. Herkes içinden geçen taban puanı yazsın lütfen
Dostlarım çoğunluk 77-78 diyor. İşin ilginç yanı bana nazaran yazıyor gibisiniz. Çünkü 77-78 puan bekliyorum :d
-
@onur06 1.şahsen mi yapıyoruz itirazları? 2.nereye yapıyoruz 3. İtiraz için dilekçe ve banka dekontundan başka ne isteniyor? Yoksa zaten dilekçe de sorunun itiraz gerekçesinin yazılmasını istemiş
-
@DaronAcemoglu aybu duyuru yaptı hocam web sitesinden bakabilirsiniz
-
78 79 arası kapatır 800 kişi ama sınav guy tarzı bir sınavdı
-
@Baelish evet hocam tamamen aklımda kalmaması amaçlı, ayrıca az önce tekrar kaynaklardan baktım ortalama vergi yükü diye bi tanım göremedim, belki de bendeki kaynaklar eksiktir sizde var mı bu
-
@onur06 ortalama vergi yükü değil zaten hocam ortalama vergi oranı. onun da tanımı her yerde var bknz. şekil a
Marjinal Vergi Oranı, gelirdeki her bir birimlik artış için ödenen verginin oransal ifadesidir.
Ortalama vergi oranı ise, toplam ödenen verginin toplam gelire bölümü ile bulunan orandır.
Bahsedilen subjektif vergi yükü de burada:
Subjektif vergi yükü, kişilerin vergiye karşı psikolojik tutumlarını ifade etmektedir. Vergi baskısı veya vergi tazyiki adı da verilen sübjektif vergi yükünün hesaplanması mümkün değildir.
-
@Estevez hocam cevap ortalama vergi yükü olarak verilmiş ama
-
@onur06 evet cevap o ben de onu yaptım zaten
-
Cevap ortalama vergi yükü kitaplarda var kesin o soru doğru
-
Anketlerin yüzdesini alarak yorumlamaya calışmak yanlış diyin lütfen Varsa bu işlerde ehil birileri twitterda murat hocanin anketini yorumlayabilir mi?
-
@Estevez hocam Ortalama Vergi ORANI'nın tanımını veriyorsun , cevap bu diyorsun . sonra sana arkadaş diyor ki cevaplarda YÜKÜ var, sen de diyorsun ki evet ben de onu yaptım . ne yazdığına bakar mısın önce bi
-
![0_1581354788886_IMG_7140.PNG](Yükleniyor 100%) buyrun arkadaşlar ortalama vergi yükü diye bişeyden bahsedilmemiş
-
Forumda sorunun hatasız olduğunu kanıtlamak için Ortalama Vergi ORANI'nın tanımı veriliyor , Ortalama Vergi Yükü'nün doğru cevap olduğu söyleniyor. Bir de uyarılmasına rağmen hala daha durumu anlayamıyor ve ''evet işte doğrusu bu '' diyor, Gerçekten komik
-
@extraordinary 78 (+1-1) kapatır anlamına geliyor.