İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@özmerlin_06 anketi nasıl yorumlamalıyiz?Şuan için ankete 330 kişi katılmış.
-
@ahmetozcelik35 kardeşim sosyal ortamda herkes yalan yanlış ınsanların umudunu kırmak ıcın konusuyor bu yuzden guy ankara izmir alımı da böyle oldu 70 le kapattı o yuzden herkes rahat olsun 80 üstü bence banko mulakata girer
-
@zenginmemur 75 76 civarı düşünüyordumda bugünden sonra 80 üstünü rahat görür bence yüksek yapanlar baya bir çoğunlukta foruma yazılmayan yükseklerde var
-
@Hayaller71 anladım dostum sınırdaýım.Ben o zman kötüye alıştırayım.Demekki 84 -77 skalası sencede olabilirmiş
-
@varol hangi soruyu diyorsun hocam ben tam dışlamayı demiyorum o soru doğru ben şu ıs lm likitide tuzağı dışındaki diye şıkkı vebabı a imiş onu diyorum şu meşhur soru
-
@Hayaller71 83 84 de olmaz değil mi ya
-
Arkadaşlar asla kimsenin umudunu kırmak istemem ama kaymkamlık sınavında da anketler yüksek çıktğnda herkes trol mrol dedi sonuç 70 falan beklenrkn 76 yla kapattı bu sınav kaçla kapattr bilemem ama ben şahsen düşük kapatacağını sanmıyrm.bu yüksek net yapanların hepsi de trol olamz.
-
@İbbfli19 hocam abartmayın bence. 83-84 ile kesin mülakata girersiniz. sınava sadece forumdakiler girmedi, 4000 kişi girdi. mülakat hazırlıklarına başlayın.
-
@Mamacola Kardeşim duyarlı değil demek tam duyarsız ile tam duyarlı arasında demek.
-
benim de 86 doğru çıktı. is-lm sorusu kesin hatalı, tam dışlama sorusunda sanki iki cevap da doğru(b ve c), stagflasyon sorusunda hata göremedim.
-
@ahmetozcelik35 peki siz biliyor musunuz şu meşhur ıs lm sorusu likitide tuzağı dışında bi yer li şıkkı olan soru a şıkkıymış o sorun yüzde 100 yanlış ve iptal değil mi
-
@İbbfli19 kamu harcamalrindaki artis tamamen dislar diyor ya soruda cevabina ekonomi tam kapasite durumundaysa imiş,
-
@aksu8935 öyle hocam. 2 soruda sıkıntı var zaten. sanki sınava sadece bu forumdakiler girdi. 4000 kişinin girdiği ve en az 800 kişinin mülakata çağrılacağı bir sınavdan bahsediyoruz.
-
@varol tamam ben onu yaptım o soruyı demiyorrum şu ıs lm poiztif negatifli olan soru yüzde 100 iptal mi
-
@İbbfli19 cevaba nasil ulastiniz hocam
-
@İbbfli19 çünkü b şikki da dogru
-
@İbbfli19 hocam o soru saçma bir soru. o soruda cevabın a şıkkı olması imkansız. lm eğrisi likidite tuzağında iken maliye politikası nasıl tam etkinsiz oluyor? o soruda b şıkkı bir nebze doğru, o da kesin değil. o soruyu iptal ederler büyük ihtimalle.
-
@varol hiç bişi anlamadım tam dışlama sorusu ekonomi tam kapasite de ise olan şık doğru değil mi şıkkı hatırlamıyorum
-
- Kamu harcamalarında bir artış, aşağıdakilerden
hangisi gerçekleşirse yatırımları “tamamen” dışlar?
A) Para arzı da aynı zamanda artırılırsa
B) Para talebi faiz oranlarına duyarlı değilse
C) Ekonomi tam kapasite durumundaysa
D) Ekonomi tam kapasitenin altında çalışıyorsa
E) Faiz oranları çok yüksek ise
Bu sorunun cevabi neden c acaba
- Kamu harcamalarında bir artış, aşağıdakilerden
-
@Mamacola tartışmaya çok açık bir soru .87 beklerken biz 84 veya 83 gelecek gibi duruyor.