İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
genelde kanundan, genel kültür ve kişinin mezun olduğu alandan sorular geliyor hocam. Ama ters köşe yaptıkları da olmuyor değil
-
Is-lm sorusu iptal olacaktır kesinlikle bariz şekilde arkadaşlar... diğerlerini büyük ihtimalle iptal etmezler yanlış olsa bile tabi azcık vicdanları varsa dışlama sorusunu da iptal ederler. 75 üstü alanlar mülakata çalışsın diyosunuz ama insanız sonuçları görmeden kimse bende dahil 83 doğrum olmasına rağmen çalışmayacağız. Anketler vs inanmamak lazım tamamen manipüle edici şeyler o yüzden beklemekten başka çaremiz yok bişi kaybetmeyiz çalışarak haklısınız ama insanın aklı Kaçla kapatcak olunca çalışası gelmiyor
-
@gfdsgsda alanından sormaları iyi olur seviyorum alanımı maliye iktisat pek sormuyorlar değil mi
-
Yalnız, gerçekten Ybü İktisat alanını iyice irdelemeli.İktisat fakültesine özen göstermeli.
Ya da kamu yönetimciler ise bu soruları hazırlayanlar Makro iktisat ve maliye politikası derslerine sıkı çalışmalıdırlar.Ya da en azından soruları hazırlarken bir kaynağa göz atmalıdırlar.Bu kadar komiklik olmaz.. -
ben kamu mezunuyum bana sormadılar iktisat ve maliye.
-
@gfdsgsda eyvallah hocam iyi geceler
-
@y-ayrancı_ogz01 bence bu bir politika para kazanma politikasi, bende icinde olamk uzere kimseyi kucumsemek icin degil soyleyeceklerim, biz ki en fazla 4 5 senedir bu isin icindeyiz bu sorulari hazirlayanlar ömurlerini vermis bu ise. Size de mantik disi gelmiyor mu, benim su halde haa bak bu soru yanlismis diyebildigim yanlislik sebebini soyleyebildigim bir soruyu bunu hazirlayanin farketmemis olmasini düşünmekte ne bilim. Biz bize bicilen rolü oynuyoruz hanimefendiler beyfendiler. Sinav var para yatir , soruda yanlislik var para yatir. Ee nolcak 200 kisi alcaz binlerce iibf disarda gezerken. bunun icin bu kadar safsata. Bunun adı umut tacirliği ama napcan iste el mahkûm baska is tutturabilecegime inansam varya gram ugrasmam su isle.
-
@varol madalyonun diğer yüzünü açıklamışsınız.Teşekkür ederim.Ancak,burada aynı zamanda ele,yüze bulaştırmadan bahsedebiliriz.Şöyle ki,ÖSYM bu işte çok profesyoneldir.Hatalı sorularında bile gözden kaçırtabilecek kadardır.Ancak ne biliyim bu kadar bariz, kolaylık derecesinde hata olmamalı.Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
-
@y-ayrancı_ogz01 net anlaşıldı:)
-
Size bi şey söyleyim ben bırakıyorum eğer bu sitedeki ankete göre ilerlerse ve doğruysa ve aynı oranda gittiğini farzedersek ve bunu 3 aşağı 5 yukarı 3500 kişiye oranlarsak yaptığım ufak bi hesaba göre 1100 civarı 84 85 lere geliyor bu sınav 85 ve üstü hayaldi gerçek oldu tabi bu sitedeki ankete göre konuşuyorum ayvayı yedik yaptığım saçma soru değiştirmeleri pahalıya patladı
-
mulakattan sonra referanssiz atandim diyebilecek bir kişi bile yok mu simdi
-
@rabia89 hayal hocam o
-
arkadaşlar, merkez göç de en önemli fiyatlandirma politikası hangisidir sorusu vardı bu sorunun cevabını ortalama maliyet fiyatlandirmasi verilmis bu soruya itiraz edecek var mı cunku şıklarda ikinci en iyi fiyatlandirma da var.. iki cevabi var (baska yanlis gordugunuz varsa onlara da itiraz edelim)
-
Daha önceden mülakata giren arkadaşlar acaba mülakatta nerden soru geliyor sadece kanundan mı yoksa sınav konularının hepsi mi bir de mülakatlar ortalama kaç dk sürüyor?
-
@norm hocam şıklarda kanun olan bir uluslarası hukuk sorusu vardı o da yanlış kanaatimce.
-
@sbhGazi evet uh kaynakları asli kaynaklar; u. anlaşmalar, u.örf adet(teamul) ... yardimci kaynaklar, yargı kararları ve doktrin(ögreti)... tamamlayici kaynak, hukukun genel ilkeleri...
kitaplarda böyle yazıyor buna göre yanlış oluyor o soru da dediginiz gibi -
@norm aynen hocam kanun yerel bir norm tüm kitaplarda yazacak kadar net bir bilgi ve iptale konu.
-
@sbhGazi evet, yalniz merkez göce girenler pek umursamıyor süresi dolmadan varsa digerlerini de farkedip itiraz edelim, o kadar emek verdik
-
Ulan 83 doğru ile giremiycez mi yani 800 kişilik listeye
-
4 soruya dilekçe ile itirazımı yapacam.Kurum kabul etsin etmesin.İlkokuldan beri sınavlarla haşır nesiriz.Belli yaşları geçtik artık ve bu sınavda mülakata kalmak bir aşama ve eleme aşaması.Neymiş tanım ortalama vergi oranıymiş buradan sizde yük yapsaymışsınız.Yok öyle bir şey beyler.Bir sınavın tek doğrusu olur bu klasik sınav değil ki bizde puan alalım diye öyle düşünelim.Neymiş subjektif hesaplanmazmış ben o soruda ona bakmadim çünkü şıklar beni subjektife götürdü bireysel vergi yükünden bende subjektif dedim.Kalan 3 sorumdan stagfladyondan emin degilim digerleri cogunlugun yanlis yaptigi is lm ve tam dışlama bunlari itiraz icin bugün ne yapmak gerekiyorsa ben hakkımi kullanacam.Olur yada olmaz bilemeyiz normalde tek bir soruda çelişki olsa bile iptal olması lazim.