İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İtiraz basvurulari illa elden mi yapilmak zorunda
-
@norm tamam hocam nasıl yapalım?
-
@varol ya hocam dün de yazdım ben. Bir de bu üniversite de okuduğunu eğitim aldığını düşün. Profesyonelleşelim dedikçe işini ehline verelim dedikçe tam tersi oluyor. Bu arada üniversitenin yaptığı çok büyük ayıp çok büyük bir hata ! Soruların yanlışlığı ortada belli. 25 lira almak için bu kadar uğraşılmaz.
-
@mert12344321 hayır postayla da oluyor
-
@zenginmemur ben de itiraz edicem nasıl oluyor bu.bi de sorularıniptal edilmesi için belli bi itiraz sayisina ulaşması gerekiyormu arkadaşlar?
-
@İbbfli19 oldu hocam 100 kişide 90 kişi 85+ almış ankete göre (anket %100 doğru zaten), 90 100’ün %90’ı yapar. O zaman 3500 kişinin %90’ı 3150 kişi yapar. Ben bırakıyorum, yandık, bittik, kül olduk. Allah aşkına mantıklı ve temeli olan analizler yapın, kişisel evhamlarınızı kendi içinizde saklayın.
-
@y-ayrancı_ogz01 dostum ben her zaman derrim tavsiye kitap alınmaz muratta murat ulan ne var bu muratta iktisat hocası tr eko dersime girdi muratın ihtihar etsem yeriydi o derece
-
@zenginmemur tabiki kafanızda şüphe olan her soruya itiraz etmek hakkınız hocam hakkınızı kullanın
-
@enjoythesilence aynen bırakalım o zaman anketlere göre ne kadar saçma güvenilirliği olmayan bişi amaç ne acaba anketi yapan kişinin
-
@nimesay hocam suan araştırıyorum.5 soru 25 tl elden teslim edecem ben.
-
Arkadaşlar bariz hatalı sorular var akademisyen hocalarımda bunu tasdikledi, ıs lm ve tam engelleme(dışlama) soruları %100 hatalıdır barajın bu kadar yüksek kapatacağı bir sınavda o soruları tesadüfen doğru yapanlar belki 1 puanla önünüze geçecek nasılsa başkaları itiraz ediyor diye itiraz etmemezlik etmeyin ne kadar itiraz o kadar etkileyici olur , ben risk altında olmamama rağmen itiraz edicem sonuçta diğer arkadaşlarımın hakkını girmeyim ve herkes hak ettiği puanı alsın , rica ediyorum 1 saatinizi ayırıp itiraz ediniz kolay gelsin ...
-
@gencbiraday kesinlikle katılıyorum hocam 25 TL gidecek diye itiraz edilmemesinin , nasıl olsa millet itiraz ediyor diye itiraz edilmemesinin pişmanlığını sonuçlar açıklanınca yaşamayalım. Ne kadar çok itiraz olursa o kadar etkili olur.
-
Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese geçmiş olsun. Benim bu soru itirazlarıyla alakalı bir önerim var uyup uymamak size kalmış. Madem orta da bir bariz yanlışlıklar var sorularda ve itiraz edilmesi düşünülüyor, böyle şeylerde ortak hareket her zaman daha faydalı oluyor diye düşünüyorum. O yüzden iktisat alanında uzmanlaşmış bir akademisyen ve ya alan grubu hocamızın soru ispatını ortak bir kanı şeklinde itiraz dilekçesine yazabiliriz. Dediğim gibi sadece bir öneri uyup uymamak size kalmış
-
@takkurt güzel bir öneri ortak hoca arkamızda duracak kim var ki?Maliye ve iktisat hocası lazım o zman.
-
@zenginmemur hocam arkamızda durmasını gerektirecek bir durum yok aslında. Soruyu zaten bir çok hoca değerlendirdi twitter'da ve bence burada çoğu arkadaşımızın bu hocalarla belirli bi samimiyeti vardır. Sadece akademik dille yazılmış basit bir ispat olacak
-
@sbhGazi hayır cevapta sıkıntı yok Anlaşmalar asli kaynak
-
@takkurt katılıyorum hocam irtibatı olan arkadaşlar gerekçeleri o şekilde doldurduktan sonra paylaşırsa tek tip olarak itiraz edelim
-
@sbhGazi hocam ua hukuk kaynakları; ua antlaşmalar,örf adet,hukukun genel ilkeleri,hakça ilkeler,hakkaniyet ve nısfet,tek taraflı hukuki işlemler,içtihat ve doktrindir. Diğer hukuk dallarının aksine kanun diye net bir kaynak bulunmamaktadır. O sorunun net cevabı ua antlaşmalar olmalı.
-
@paradokskralı yok 95 le kapatacak 83 le kalacaksın
-
@karamell hocam onu demek istiyorum işte. bilindik ve anlaşılır olması çalışan için büyük rahatlık değil mi ? özellikle İktisat ve maliye kısmında ki sorular zor demiyim ama kötü hazırlanarak önümüze konulmuş şeylerdi. bazıları çok basit, bazıları ise zor değil anlaşılması güç sorulardı. guy da bu tip sıkıntılar yaşayacağımızı çok düşünmüyorum. bu arada Bende 78 civarı bekliyorum sizin gibiyim. Siz kalmazsanız bende kalamam. Umarım burada abartıldığı kadar yüksek kapamaz o kardak incirlik vs soruları yüzünden