İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Yüksel Bilgi stagflasyon sorusuna hatalı dedi. Cevabı Twitter'dan paylaştı..
https://twitter.com/YukselBilgili/status/1227301333843181569?s=19 -
SOruyu mu iptal ederler cevabı mı değiştirirler acaba
-
Arkadaşlar Prof. Yüksel bilgili de twitterdan 3 soruda iptal diyor ve cevapları paylaştı ordan da dilekçeye gerekçe oluşturabilirsiniz
-
@gencbiraday hangi sorular için paylaşom yapmış
-
@gencbiraday İtiraz dilekçesi verecek olan var mı yüksel hocanın paylaştığı sorulara.
-
@Ertuğrul-Bey hangi sorular için
-
Sınavın iptal edilme durumu var mı sizce arkadaşlar bu muallak sorulardan sonra
-
@varol stagflasyon sorusu ve ıs lm sorularına. Hoca açıklamış twitterda çözüm yazmış. Hatalı dedi Ankarada olan arkadaşlardan kuruma gidecek olan varsa itiraz etsin.
-
@aksu8935 Yok hocam sınav iptal olmaz.
-
şu 3 soru iptal edilmekten ziyade umarım cevaplar düzeltilir en hakkaniyetli olan bu eğer düzelmezse umarım iptal olurlar
-
@varol ıs lm ve stagflasyon, yarında tam dışlama sorusu iÇin yapacak açıklama
-
@errayn evet hocam mantıklı bir açıklama olmuş hakkaniyetli
-
Dostlar ben bugun is lm ve tam dislama sorusu icin itiraz ettim. Stagflasyona kendi capimda bir yoparak dogrudur bu soru dedim ama hoca yanlis demis bunu dilekceye eklememistim. İtiraz edecek olan lutfennbunuda eklesin dilekcesine. Not: cevap anahtarina gore yanlis yaptim ama yuksel hocaya gore dogru sikki isaretlemisim heyecanlandim:).
-
@varol Yüksel hocanın açıklamalarına göre tekrar biri daha itiraz ederse iyi olacak.
-
@Ertuğrul-Bey bu itirazi bence sen yapmalisin dostum;)
-
Diğer sınavda cevabı mı düzeltmişler yoksa direkt iptal mi acaba
-
@varol vaktim olsa yapacam da gündüzler işe gidiyorum bankaya gidip para yatırma işlemi filan işten çıkamıyorum.
-
- Is-lm
2.stagflasyon
3.dışlama etkisi
Bu 3 sorunun iptal olacağını düşünüyorum sınavı da 97 soru üzerinden hesaplamak gerekir. Bu herkes için en hakkaniyetli durum olacak sıralamayı da etkileyecektir. Eğer ki bu durumda 83 doğrumla mülakata kalamazsam A grubu defterini bu saatten sonra kapatırım stres sıkıntıdan yaşlandım resmen itiraz ederek hakkımızı aramalıyız en düşükten en yüksek puana kadar herkes
- Is-lm
-
@aksu8935 stagflasyon dogru ama sikki yanlis
-
@kemankeşş yanlış mı yazdım yine