İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@adam-simith nasıl 78 diyor
-
@adam-simith 86 diyenler matematik bilmiyor.
-
@onuktekin hicbisey anlamadim 86 mi 78 mi arkadaslar:/
-
Murat hocanın anketine göre 831 kişi 81 ve üstü almış. Bu ankete göre taban 81 olur ama manipülasyon olma ihtimali yüksek bana göre 79-80 gibi kapatır.
-
@adam-simith 86 ile kapatması imkansız. hele ankete göre 86 diyen morondur.
-
Valla ben hocama (onuktekin) güveniyorum arkadaş işi biliyor bence 78 in üstüne 2 puan daha ekliyorum sınav biraz kolaydı diye ve sınırı 80 yapıp çalışmaya 1 2 güne başlıyorum hatta yanılma payı da ekliyorum 82 ve üstü diyorum biraz daha dinlendikten sonra mülakata çalışmaya başlıyorum sonuçlar açıklanınca görüşürüz zaten sırala gelmezse de kaybedecek bişi yok biraz daha genel kültürümüz artar herkese iyi çalışmalar
-
Bu arada anketteki 95 ve üstü alanlar 15 düştü bi gariplik var boşverin anketi manketi de 75 üstü olan çalışmaya başlasın bence bye
-
2019 sınavı 45 kişilik alımda 71le kapatmış. 2020 sınavı ne kadar kolay olursa olsun 200 kişilik alımda 10 puan birden zıplayarak 81-82 yi görmez diye düşünüyorum. 2+1 nedir diye de sormadı bu adamlar sonuçta. Ben de 78 diyorum
-
@onur06 kardeşim Allah aşkına yazdığın şeye bak, 1000 kişinin 900’ü 85 üstündeyse ve manipülasyon yoksa 1000 kişinin ortalama %90 ı 85 üstüdür. E zaten başka ihtimal mi var ? 1000 kişiden 900 kişi manipülasyon yapmadan 85 üstü aldım diyerek doğru cevap veriyorsa zaten 1000 kişinin %90’ı 85 üzerinde demektir bu. Hayvan gibi manipüle edilme ihtimali olan bir anketten yola çıkarak 1000 kişiden 900’ü 85 üstü cevap verdi diye o zaman 4000 kişiden 3600 kişi 85 üstü alır evet. Benim söylemek istediğim tek şey oy vermeyen binlerce insanın 80-85 üstü puanlara sahip olduğunu varsaymak ve genellemek yanlış. Bu anketlere sınava girmeyen bile oy vermiş olabilir. Sınav sonucunu beklerken heyecan yapıp değişik şeylere sarıyorsunuz. İstatistik kelimesinin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin. Olasılıklar üzerinden konuşursan istatistik, kesin öyle olur dersen evham olur. Burda insanların yaptığı evham, 100 kişiden 80 kişi 85 üstü diye aynı oranda 4000 kişinin 3200’ü 85 üstü olur demek istatistik demek değildir.
-
@roses aynı şeyi düşünüyorum bu arada sizin kaç doğru geldi ?
-
Arkadaşlar millet il göçün 80+ kapatacağını yazmış ve bu çok abes. 2019 KPSS ye girdik soru ve cevapları yayınlandığı tarih girenlerin yarısı bizim 100 üstü betimiz var diyordu ama açılan müfettiş yardımcısı sınavlarda 90 üstü anca 100 kişi var. Bınlar sadece kuru kalabalık sadece altta kalmamak ve moral bozmak isteyenler. İlgöç ne kadar basit olsada yanlış yapma olasılığı çok yüksek ve millet doğru diye ığı şıkkı bile işaretlememiş olabilir. Fazla kafaya takmayın sağlığınıza yazık. Ben 75 üstünün mülakat şansının olduğunu düşünüyorum. Umarım çalışanın ve hakedesin mülakata kaldığını görürüz iyice akşamlar.
-
@bulutsuzgünler hocam 79 geldi benim ama 90 olsa yine aynı şeyi derdim. Mantığıma yatmıyor diğer türlü
-
@roses umarım düşük kapatır.. listeye girsek bile şu iki hafta odaklanıp çalısamıcaz gibi 🤨
-
Arkadaşlar şu anket olayını bıraksak da sorulara itiraza yönelsek 85 üstü yapanlar lütfen kendini garanti görüp elini eteğini çekmesin bu konu önemli ve vakit az
-
@swezy sorular da konuşulur anket de. organize olunuyor sorularla ilgili sanırım. dilekçe taslağı da yayımlandı.
-
Arkadaşlar b grubu kitapçığı iÇin itiraz edecekler için söylüyorum hocadan cevaplar geldi yalnız kağıda yazdım fotoğraf atmam lazım itiraz edecekler beni twiterdan eklesin ordan dm olarak atayım kullanıcı adım : brsstnn
-
@gencbiraday buraya atma durumunuz var mi?
-
@gencbiraday hocsm buraya atabilir misiniz ben de itiraz edeceğim ama Twitter kullanmıyorum
-
![0_1581446981544_84B96949-8F4A-412E-B6EC-4CF93331AFCA.jpeg](Yükleniyor 100%)
-
Arkadaşlar buraya atmıyor nedense Twitter yok mu sizde