İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@aksu8935 yuksel hocanin yalancisiyiz
-
Arkadaşlar 3 soruyu da itiraz edicem , itiraz dilekçesi her soru iÇin ayrı çıkartıcaz dimi , tek dilekçeye 3 soru yazılmaz ?
-
@varol şıkkı düzeltceklerini sanmıyorum direk iptal ederler büyük ihtimal bu kadar karmaşıklıktan sonra olması gereken de budur. ( bende doğru işsizlik azalır fiyatlar artar dedim)
-
@gencbiraday Sanırım öyle Yüksel Hocanın açıklamalarını da eklerseniz daha sağlam olacaktır savunma. Bu arada uğraşlarınız için de teşekkür ederim.
-
@aksu8935 sorunun dogru bir cevabi varken sorunun iptali sacma sikki degistirmeleri lazim
-
@varol elemek için iktisattan saçma sapan şeyler yapmazlar artık beceremediklerini anlamışlardır. Düzeltilmesi gerekir ama bence herkese 3 soruyu doğru olarak kabul etsinler en güzeli
-
@varol Hangi sorular için gönderdin dostum?
-
@locke islm ve tam dislama sorusunu
-
@gencbiraday dostum gelen kutuna bi baksana
-
Daha önce sınava giren arkadaşlar bizlerde tecrübeliler böyle durumlarda sorular iptal mi ediliyor direk.
-
@Semihylc guy dguy kurumlar direk iptal ediyor diye biliyorum ama aybu ne yapar bilemem iptal edilebilirliği yüksek ihtimal arasında
-
@Ertuğrul-Bey estafrllah hocam
-
@özgeee keşke cevabı değiştirseler de hanemize bi doğru yazılsa ayrıca haksızlık olur eğer iptal olursa asıl doğru yapanlar cezalandırılmış olur çünkü soru yanlış değil cevap anahtarı yanlış
-
Taban puan için öngörüsü olan var mı arkadaşlar ?
-
@aksu8935 77-78
-
@varol aynen hocam doğru yapanlara da haksızlık olur çünkü basit hata var cevap anahtarında b yazacağına c yazmış sadece
-
yüksel hoca is-lm ve stagflasyon sorusu için gerekçeleri hazırladı. tam dışlama sorusuna da yarın hazırlayacak. stagflasyon sorusunun cevabının b olduğunu, is-lm sorusunda ise doğru cevabı barındıran tek şıkkın b olduğunu söyledi. yarın 3.soru da tamamlandıktan sonra dilekçe verilecek.
-
Bu stagflasyon sorusuna itiraz geldi mi?
-
@İbbfli19 edilecek.
-
@İbbfli19 dışlama sorusunda da iki doğru cevap var ıs lm de kesin yanlış ay şu iptal şunun cevabı bu değilmiş bunun da iki cevabı varmış diye açıklama yapmaları da biraz gülünç olur gibi ama