İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@İbbfli19 işte bu sınavlarda bu psikojiye yenilenler sınava girenlerin yüzde 99 u bende içlerinde dahil yüzde 1 i ise şu an başka bi kurumda uzman yada müfettiş olarak iş sahibi
-
@ahmetozcelik35 Yüksel bilgili B şıkkı olmalı yazmış açıklamasında, yani soru iptal edilsin dememiş sanırım, cevap anahtarı değişsin demiş
-
@Gülbeşeker evet, yüksel hoca mevcut şartlarda b doğru diyor is-lm sorusunda. bence sorunun iptalinin istenmesi daha mantıklı
-
@Shearer06 bu arada ben siz soruları gördünüz sınava girdiniz sandım siz genelleme yapmışsınız ortalama bi üstü adayın netleri hakkında ok
-
Arkadaşlar doçent akademisyen hocamdan sorulara itiraz metni düzenlendi çok güzel atıf yapılarak , lütfen bana maillerinizi atın göndereceğim hazır metni
-
@Shearer06 bi de siz tecrübelisiniz şuna da bi fikir verebilir msiisniz diğer sınavlara göre kolay bi sınavdı tabi bu bana göre objektif olarak öyle olduğunu farzedelim bu sınırı ne kadar yükseltir?
-
@İbbfli19 ben bu sınava girdim hocam da anlayamadım ne demek istediginiz konular ic içe girdi
-
@ahmetozcelik35 Ben Likitide tuzagı dışındaki noktalar diye işaretledim ama Likitide tuzağının dışındaki noktalarda maliye politikası 'sıfır' etkisiz olmuyor, IS ve LM 'nin eğimine göre değişir , cevap tam karşılanmış olmadı gibi ama bilemedim.
-
@Gülbeşeker evet o kısımda bir de monoterist aralik var lm in pozitif eğimli olduğu
-
@İbbfli19 hocam diğer sinavin sorularinin hepsine baktim o sınavla bu sınav arasında en fazla en uçuğu 7 8 puan artar diye düşünüyorum o 7 8 soruyu da mevzuattaki çok kolay sorulara saysan bu sınav diğer sınavdan daha zor oldugu çıkar bu cumlem yanlış anlaşılmasın o çok kolay 7 8 soruyu cikartirsak varsayiminda
-
@Shearer06 pardon tamam o zaman fikrinizi öğrendim umarım tahmin ettiğiniz aralıkta kapatır
-
@scofieldmustafa Aynen eğimlere göre farklılık gösterecektir, sanırım cevap anahtarında değişiklik olacak, bakalım.
-
@Shearer06 iyiymiş o zaman ben de bu sınavı çok kolay sanıyordum valla güzel haber eyvallah hocam
-
Arkadaşlar 4-5 arkadaşıma mailden hazır akademisyen hoca tarafından yapılmış itiraz gerekçelerini gönderdim ihtiyacı olan varsa mesaj atsın mailini göndereyim
-
100 alan var mıdır acaba göç sınavının tarihin de ilk olur sanırım
-
Ankette bi hareketlilik var birden 800lerde katılan sayısı 1000 i geçti en çok artan 81 83 arası oldu
-
95 100 arası 23 kişi gözüküyo. Bunun gercekten doğruluk payi var mi ya
-
@Shearer06 86 ve üzeri gibi Herkesin yapamayacağı bi puana 200 kişi koyup, yığılmanın olduğu 80-85 arasında sadece 300 kişinin olduğunu düşünmeniz çelişkili olmuş bence hocam
-
Arkadaşlar Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt 13, Yıl 13, Sayı 2, 2017, ss. 33-51 de "Vergi yükü; bireyin, toplumun ya da çeşitli toplum kesimlerinin sahip bulundukları ödeme
güçleri karşısında katlanmış oldukları vergi tutarının oransal ilişkisini ifade etmektedir. Başka bir deyişle, belirli bir devre içerisinde devlet ve diğer kamu tüzel kişilerine yapılan ödemeler ile söz konusu ödemeleri yapan yükümlülerin aynı devredeki gelirleri arasındaki oransal ilişki vergi yükünü ifade etmektedir." şeklinde yazmaktadır. Buna görede şıklarda ortalama vergi yükü değil direk vergi yükü olması gerekmiyor mu? -
murat güzellinin ankete gore 86 uzerinde kapatacak yorumu hakkinda ne dusunuosunuz