İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kendisi bizzat öyle mi yorumlamış?
-
Meshur ankete bende bakiyim dedim 700 kisi 86 uzeri gorunuyor. Buda demek oluyor ki cogu kisi yanlis sorulari bile dogru isaretlemeyi basarabilmis
-
Merkez göç 400 kişi girmedi mi ona bile 440 kişi oy kullanmış 86 üstü de abartı yani
-
Sonradan hatalar manipülasyon vs hesaba katarsak 80 83 arasıda kapatır demiş murat hoca
-
@crowdingout kesinlikle bu soruya da itiraz edilmeli
-
İtiraz edilen sorular sonuçlandıktan sonra mesela gerçekten hatalı yanlış olan 2 sorudan sadece birisi iptal edilirse ve iptal edilen soru ben de doğruysa ama iptal edilmeyen hatalı yanlış soru ben de yanlışsa o dkkadan itibaren itiraz idare mahkemesi iptal davası vs mümkün mü bi süreç var mı soru iptalleriyle alakalı kafamı kurcalayan tek şey bu gerçekten hatalı olan sorular kim doğru mu yanlış mı yapmış demeden iptal edilmeli ama içlerinden birini iptal edip diğerini iptal etmeme gibi bi olay gerçekleşebilir mi gerçekleşirse yasal hakkımız nedir bilen var mı?
-
@rabia89 yok onun devamında manipülasyon sapma gibi nedenlerle 80-83 arası kapatır dedi
-
@varol hocam yarın sabah kesin olarak ben de sorulara itiraz edecem dilekçeyi aynen indirip doldurmak mı gerekiyor bi de sorunun neden yanlış olduğunu kendim dilediğim gibi anlatabilir miyim yoksa bi kaynak filan mı göstermem gerekiyor ayrıca stagflasyon sorusunun önce iptal değil de doğru şıkkı cevap anahtarında değiştirilmesini istiyorum bu mümkün değilse iptal edilmesini arz ettiğimi belirtebilir miyim?
-
@SonerY bugün itiraz dilekçesine bu soruyuda ekleyecem
-
‘’Arkadaşlar 4-5 arkadaşıma mailden hazır akademisyen hoca tarafından yapılmış itiraz gerekçelerini gönderdim ihtiyacı olan varsa mesaj atsın mailini göndereyim ‘’ demiştim 20 kişiye yakın arkadaşıma gönderdim , bugün bende itiraz ediyorum hocam soruların kesin iptal olması gerektiğini iptal etmezlerse mahkemeye rahatlıkla gitmemi gerektiğini söyledi , dilekçesi olmayan varsa hazır bende varken mailini atsın göndereyim bir kaç gün foruma giremem bugünden sonra
-
İl göç tarihinde böyle netler görmedi. Biri 86 ile kapatır demiş. 800 kişinin taban puanı 86 olursa vay halimize. Sorular kolaydı diyoruz ama bu kadar da değildi bee Bence sadece moral bozmak için herkes yüksek söylüyor netlerini. Sınava yaklaşık 300 400 kişi girmedi. Ben ilk başta 73 ile kapatır demiştim. Bu kadar yüksek netleri görünce 77-79 aralığında maksimum kapatır bu noktayı aşamaz. Merkez göç 83-84 kapatabilir. Çünkü sayısı az. 75 üstü moral bozmasın. 10 güne açıklanır görmüş oluruz ak mı kara mı
-
81le kapatacak hissi var, inşallah o kadar olmaz
-
@İbbfli19 mantik çerçevesinde istediğini yazabikirsin
-
@kemankeşş Birinin arkadaşı 100 almış ne kadar doğru bilemem sonuçlar açıklanınca göreceğiz hepsini
-
@marshalerner aynen hocam hayırlısı olsun herkes için iptaller nasıl değiştirecek durumu bakalım
-
Stagfaslyon cevap değişir , 2 soruda iptal olur
-
@gencbiraday hangi 2 soru için diyorsunuz hıcam birisi ıs lm sanırım diğeri dışlama sorusu mu ?
Acaba ıs lm nin cevabını değiştirme durumu olmaz mı B olarak -
Yav siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum geçen alımda 71 ile kapattı 75 kişi alınıyordu soruları da taşranınkine benzerdi 800 kişi çağrılacak 70 ile kapatır hatta yönetmelikde yazmasa bile 60 a düşer 3-5 kişi 100 aldı diye 100 ile kapatmıyor arkadaşlar kasmayın bu kadar bu felaket tellalları her zaman olacak 100 alan arkadaşa da sesleniyorum inşallah mülakatı da geçersin de senin için yıkım olmaz kardeş iptal gereken soruda var daha taşrada 2 tane özellikle ıs-lm sorusu ve philips eğrisi hangi okula göre sordun be adam kısa dönemde kayar diyon hem kısa dönemde hem uzunda geçersiz sayan okullarda var... soru diye soruyorlar işte
-
Sonuçlar 15 gün sonra açıklanacakmış Aybü den mail gelmiş birisine ne zaman açıklanır sorusuna cevaben yani itiraz kişi sayısı çok vs diye uzar demiştim ama son sınav gibi olacak demek ki
-
@kemankeşş sanmam Erdal ünsala göre de yanlış ıs lm , b şıkkı cevap olarak düşünülemez zorlama bir çıkarım olur