İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar 82.87 ile başvuru yaptım ben de herkesin hakkında hayirlisi olsun inşallah. Bı arkadas duygularıma tercüman olmuş bu sene tüm ilanlar yüksek kapadı gerçekten. Kaymakamlık sınavında da geçen sene 70 barajını geçen 400 kişi çıkmazken bu sene 76 ile kapatti ve 75.29 ile kıl payı kaçırdım maalesef. Bu durumumdan dolayı biraz korkuyorum açıkçası. Fakat genel kanı 80 hatta 78-79 civarinda kapatabilecegi yönünde. Umarım korkularımız yersizdir. 4000 kişi az bir sayı değil.
-
Bir de sormak istediğim bir durum var. Başvuruyu tamamladıktan sonra kontrol amaçlı sisteme girmek istedim fakat giriş yap kismina mail adresimi ve şifremi girdiğim zaman boyle bir üye bulunamadı diyor. Başvuru kılavuzunda başvuru süresi boyunca girip duzeltmeler yapabileceğimiz yazıyordu. Ama giriş yapılmıyor. Sizde de durum ayni mi?
-
@newplanet Hocam asıl başvurunun başlangıç kısmını nasıl yaptınız? ben hala fotoğraf aşamasındayım. Sizde de hata verdi mi yükleme yaparken
-
Arkadaslae basvuruyu bilgisayardan yapmaniz lazim. Diploma ve fotograf jpeg olmali yoksa kabul etmez
-
@İbemodigliani kardeşim benimde puan o aralikta yani gelir gelmez belli olmaz. Ha ama geçen sene İzmir'e Eskişehir'e guyda 70puanla başvuran aday girgirina başvurmuştur geldiğini hatta bu illerin kontenjanının bile dolmadigini görünce far görmüş tavşan gibi olmuştur:) yine o dönem dguy 79 kusurde kapatmıştı merkez uzmanlık ti. Tamam 2017 puanlilar sadece başvurdu ama yinede İzmir Eskişehir gibi illerin 70 de kapatması mucizeydi bana göre. Her duruma hazırlıklı olmak lazım. Bu sınav 83 dede kapatabilir 77 dede ufaktan calismayi yapıp 10 ocagi bekleyecek artık.
-
@sena_25 yok hocam çok sorunsuz bir şekilde hallettim. Dosya uzantıları da bir problem olabilir mi sizin? İstenilen formatta deilse yuklenmiyor
-
@newplanet jpg format , 35, 2 kb pc den yapıyorum ama bana mısın demiyor deli etti beni
-
@sena_25 ÖSYM aday işlemleri deki fotoyu kullanabilirsin. Ben öyle yaptım tık diye oldu hemen kesip indir o fotoyu öyle dene birde.
-
@LioN hocam giriş yaptan girmeyi denediniz mi hiç kontrol için? Üye bulunamadı dio. Rica etsem bakar mısınız siz de ?
-
Merhabalar arkadaşlar ben alandan başladım çalışmalara..80,7 puana gelme ihtimali nedir ?ayrıca 20 kişi de merkez göç için alıncak
-
@newplanet baktım şimdi kardeşim giriyor bende. Bak e-posta adresini yazdım ya. Şifre e posta şifreni mi yaptın başka bir şifre mi aldın. Ona dikkat et.
-
@LioN başka bir şifre yaptım hocam. Aynısı mi olması gerekiodu?
-
@newplanet yok bende başka bir şifre almıştım. Büyük küçük harf onada dikkat etmen lazım. Ben dediğim gibi şimdi girdim bir sorun yok açılıyor sayfa.
-
@LioN Yok o da olmadı hata bende mi anlamadım ki
-
@LioN şimdi de açıldı çok ilginç sistemsel bı şey demek ki çok teşekkür ederim hocam.
-
@sena_25 bacım sen şimdi derin bir nefes al arkana yaslan iki gündür basvuramadin stres oldun. Bir bitki çayı yap kendine. Teli al bu işlerden anlayan kuzenini ara çıkıp gelsin 2 dk da halletsin işini:)
-
@LioN Şimdi oldu teşekkürler
-
@sena_25 hadi gözün aydın:))
-
@LioN çok sağol dostum
-
@errayn eyvallah dostum