İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@abdulbakitr kardeşim sende boş yapıp milletin moralini bozma gelirse gelir gelmezse gelmez nerden biliyorsun geleceğini yada gelmeyeceğini geçenki 45 kişilik alımda adam 87.6 ile kaldı 0.01 puanla yani
-
75-80 neyse herkes alanına çalışsın kimse bilemez kaç puanla kapatacağını millete prim vermeyin lütfen
-
@newplanet, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar 82.87 ile başvuru yaptım ben de herkesin hakkında hayirlisi olsun inşallah. Bı arkadas duygularıma tercüman olmuş bu sene tüm ilanlar yüksek kapadı gerçekten. Kaymakamlık sınavında da geçen sene 70 barajını geçen 400 kişi çıkmazken bu sene 76 ile kapatti ve 75.29 ile kıl payı kaçırdım maalesef. Bu durumumdan dolayı biraz korkuyorum açıkçası. Fakat genel kanı 80 hatta 78-79 civarinda kapatabilecegi yönünde. Umarım korkularımız yersizdir. 4000 kişi az bir sayı değil.
Hocam başvuruyu yapıp maili gönderdikten sonra nereden anlaşılıyor başarılı olup olmadığı dönüş yapıyorlar mı
-
@İbbfli19 yok kardeşim dönüş yapmıyorlarmis. Bende dün sordum öyle dediler. Daha önceki başvurularda otomatik mesaj geliyormuş fakat en son ki sinavdada herhangi bir dönüş msji gelmemiş.
-
@errayn bn boş yapmayım sen yap ama olur mu alışkınsınız zaten. geçen sene de 45 kişilik alım olmuştu ve 87 ile kapatmıştı. bu seneki de bildiğin üzere 45 kişi ve 87 ile kapattı. kaymakamlık sınavı 75 ile kapatacak dediğimizde @amirim 70 le kapadı dedi ve sınav 76 ile kapayınca millet ne kadar üzüldü.
bırakın milleti boşa umutlandırmayı, bu sınavda 80'in altında puanı olan boşa çalışır, nokta! -
@abdulbakitr oo üstat sendemi kaymakamlık yorumculardansın ? Ben neden görmedim seni tahmin yaparken ? 75 diye tahmin yapmış olsaydın mutlaka görmüş olmam lazımdı seni. Ama tabi buradaki daimi kişilere onun tahmini yanlış cıktı demesi kolay geliyor insanlara nede olsa sallamak kolaydır. Hadi diyelim ki bildin bu sene bakanlıktaki istisnalar hariç son güne kadar kimse kaymakamlık sınavının kacla kapatacağını bilmiyordu sen nasıl böyle nokta atış yaptın acıklasana biraz ? Az önce baktım iletilerine yana yakıla kitap aramışsın kaymakamlık sınavında. Tahminin cok güclu demem icin cevrendekilerin de yüksek yapması gerekirdi kaldı ki cevrendeki kişiler öyle olsa sen zaten kitap aramazdın. Milletin duygularıyla sen oynama bırak insanlar umitlensin ders calışsın hiç olmazsa kpss tekrar girilir ve bu sefer yüksek yapar kimsenin umudunu kırmaya hakkında yetkin de yok. Kaçla kapatacağının tasası sana kalmadı. NOKTA !
-
@abdulbakitr 1. Bana kaymakamlıkta o 76 ile kapatacak dediğin yazıyı atar mısın baktım toplam iletin bile kaç ki yazmamışsın 2. Ben boş yapsaydım diğer alımda yapardım beni bilen bilir şuan burda tek boş yapan sensin dilediğine sorabilirsin sen kesin gelmez diyorsun ben kimseye gelir demedim dememde sizin gibi herkese alana çalışın derim her zaman dediğim gibi sen git facebook gruplarında takıl burdan sana ekmek çıkmaz insanlae artık yemiyor kardeş
-
80 in altına düşmeyecek olsa taban puanı 70 e çekmezlerdi.
-
İl göç uzman yardımcılığı 2019 sayfası gayet medeni ve birbirlerine asla saygısızlık etmeyen kişilerden oluşuyordu. Ne yazık ki burada o görüntü yok. Herkese başarılar...
-
@MartinLuther puan skalası aşağı düştükçe mi başlıyor demogoji ( benim de yüksek değil)
-
10 ocak ta görüşürüz, burası laf dalaşı yapılacak bir yer değil. milleti oyalamayın
-
@kaderkismet inşallah Rabbim hepimizin gölüne göre verir hocam benim bddk da çalışan bir arkadaşım metro-Marmaray-metro yapıyor il göç binası da emniyet metro durağının önünde sizde metro marmaray metro yapıp ulaşabilirsiniz
-
@abdulbakitr kardeşim herkes herşeyin farkında. Bir onceki alımların kaçta kapattığınında. Tartışma hakaret olmadığı sürece herkes dilediğini paylasmaktada serbest. Senin düşüncen yüksek kapatacagi konusunda fikrini beyan edersin bana göre böyle olur dersin. Fakat insanları umut taciri yok şu yok bu diye itaam etme derim. 75 puanı ile bir umut su sınava başvuran aday gelmese bile o heycani yaşayacak ilk defa belki kurum sınavına başvurma telaşına kapilacak belki bu durum onu motive edecek önündeki kpss ye iyi çalışıp yüksek puanlar alacam diyecek. Sonuç olarak kotulugune değil iyiliğine olacak. Yaşadığımız hayatta yeterince olumsuzluklar var. Tamam poliyannacilikta oynayın demiyoruz. Oo 76 ya kesin gelecek ona göre yüzde yüz demiyor kimse zaten. Dayanışma içinde olmak herzaman iyidir. Kimseye zarar gelmez. Yeterli niyetler iyi olsun.
-
@LioN benim takıldığımda o işte 80 altı boşa beklemesin diyor nerden biliyorsun kaymakamlıkta hayali yaptığın puan tahmininden mi diyecem bana uygun olmayacak herkes kalbinin ekmeğini yer hocam boşver sal gitsin
-
@MartinLuther alınacak kişi sayısı yükseldikçe, puanlar düşüyor. Puanlar düşünce çirkeflikler başlıyor ricardo çirkeflik teoremi
-
Benimde puanım 77 ama ufacık bir umut olsa dahi çalışmak için yeterli. Gelmeme ihtimali belki daha fazla ama ne kaybederim ki 80 altı alan arkadaşların bu sözlerle moralini bozunca ne geçiyor elinize oldu ki geldi insanların kaybettiği o zamanı nasıl geri vereceksiniz yapmayın etmeyin
-
@LioN bu forumu kurulduğu günden beri takip ederim, eski hesabıma erişemediğim için bunu yeni açtım. bn de bu foruma yardım almak ve yardım etmek için giriyorum. gereksiz uzattıldı mesele, herkes gibi bnde görüşümü paylaştım. kaç zamandır buralardayız, boşa umutlandırılan insanların üzüntüsüne şahit oluyoruz hep. dediğim gibi 10 ocakta görücez sonucu. daha fazla meşgul etmeyede gerek yok konuyu. saygılar..
-
@Eses2804 hocam alana çalışın gelirse ne mutlu gelmedi en kötü iyi bir şekilde alan çalışmış olacaksınız zaten kayıp yok her türlü kâr
-
75 üstü oturup ders çalışın bence kurum sınavına hak kazandınız diyelim 5 bölüm 20 soru var 15 net yapmalısınız ki geçesiniz... daha mülakatı var bu işin yani puan kargaşasını kapatın ....
-
5 bölüm her bölümde 20 soru her bölümden 15 net (14 net baraj 70 zaten)olacak yanlış anlaşılmasın