İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@nikola-tersLa çok sağol dostum yarın bi başlayalım o halde
-
Son sınavda 6706 sayılı adli işbirliği yasasından 1 soru gelmiş.Linki başlığa ekleyelim üstadlar @paretowilfredo @albertcamus
-
85.3 ile başvuracağım.Geçen sene sıralamaya girememiştim bu puan ile.Hafta sonu icra müdürlüğü sınavım var.Şu sınavı atlatayım,bir umut ile çalışmaya başlarım.
-
@blackbird hocam 80-83 arası sürprize maruz kalabilecek ama gelme ihtimali de yüksek olan puan aralıkları bence. Ben de bu araliktayim.Merkez uzmanlığa basvuranlar il göç e de basvuracaklardir. Halihazırda il göçte calisip yukselmek için girecekler hariç tabi. 2014 te 4000. Kişinin puanı 80 kusurmuş. Yani SGK bunu aşağı çeker mi bilemiyorum. 400 kişi ne kadar etkiler? Bunun cevabını bulmak lazim
-
Ben sgknın çok etkileyeceğini düşünmüyorum Çünkü 2017 puanı olup da başvuran çoktu şimdi herkes her sınava başvurduğu için 80 civarı gibi kapatır.süpriz ise 78 bence
-
@merasim34 evet mantikli. En yüksek puanımda sıralamam 1529, en düşüğünde ise 4013. Siradayim. Burdan yola çıkayım diyorum ama 2018 puanlilar da var. Sağlıklı tahmin etmek çok zor.su an yapılacak en mantıklı şey guy ve il göçte ortak olan alan derslerinden çalışmaya başlamak ve 10 ocağı beklemek. En kötü ihtimalle guy a çalışmış oluruz.
-
Sinavi yine ayni universite yapiyor insallah bu sefer daha kaliteli sorular sorarlar. Gecenki sinavda iki soru bariz yanlis olmasina ragmen bir soru iptali yaptilar. Zor sorucaz diye nerden geldigi belli olmayan cumle kaliplari bir cok insani zora sokuyor
-
Başvuruda ikametgah adresinde şöyle bir durum var benim, ikametgah adresi dışında başka bir yerde oturuyorum, yani resmi adres Sivas ama İstanbulda yaşıyorum, İstanbul'u yazmamda bir sakınca var mı sizce
-
arkadaşlar atanmanın nasip olduğunu varsayalım.En erken ne zaman başlayabiliriz bu mesleğe ?
-
@görünür-el en yüksek puanım 2019 yılı 80.96 sıralama 1830
-
@harmanHH, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Başvuruda ikametgah adresinde şöyle bir durum var benim, ikametgah adresi dışında başka bir yerde oturuyorum, yani resmi adres Sivas ama İstanbulda yaşıyorum, İstanbul'u yazmamda bir sakınca var mı sizce
Yok mu bilgisi olan
-
80.96 ile gelme ihtimali nedir arkadaşlar
-
arkadaşlar bnce stres yapmadan bekleyelim. 10 ocakta baktınız oldu o zmn oturur mevzuat kısmına çalışırsınız. 20 soruluk kısım o zaten, 60 soruluk kısım bildiğiniz kısım, 20 soruluk kısımda kamu- uluslar, onada zaten kimse düzgün çalışamıyor, sınavın 71 le kapatması bunun göstergesi. yani baktınız sınava girmeye hak kazandınız o zmn çalışır yetiştirirsiniz günde 10 saat felan çalışıp. şimdiden çalışıp da sınava giremezseniz boşa hayal kırıklığı.. ha 84 ve üstü yardırsın tabi şimdiden, 80 altı da bnce hiç umutlanmasın.
-
Bu dünyada herkes nasibini yer. Su puana gelir bu puana kesin gelmez diye birşey yok. Nasipte varsa 76 ile de sınava girersin o mulakatida geçer il göç uzmani olursun. Nasipte yoksa 90 puanla 1 ay arayla iki ilgoc sinavina girersin birer hafta arayla iki ilgoc mülakatına girersin ikisindende elenirsin. Rızkı veren ALLAH'tir. Bir saniye sonramizin bile garantisi yokken kesin konuşmalar yapmamak gerekir. Puan kriterini karşılayan kardeşlerim basvurularini yapsın hiçbir kayıpları olmaz. %1 umut bile varsa değerlendirsin. Ha olmadı mı sınav yüksekte mi kapattı her serde bir hayır vardır dersin 7 ay sonraki kpss ye asilirsin alırsın 90+ puanlarini arkana yaslanır 2 yıl ilanları beklersin. Hepimizin hakkında hayirlisi olsun.
-
Şu veya bu pauna gelir gelmez muhabbeti yapmaya ne gerek var 10 ocağa kadar çalış gelirse gelir gelmezse zaten GUY a çalışmış olursun, niye bu muhabetler gerçekten enteresan.( Her nasip kendi zamanına esirdir.)
-
@harmanHH ne gibi bir sakıncası olabilir ki. Sonuçta herkes ikametgahına göre tercih yapmıyor ki. Gelme ihtimali yüksek ile göre seçiyor. Diyelim ki Sivas ya da İstanbul hiç açılmadı. Bu durumda ne olacak? Yani ikametgahın pek bi önemi kalmıyor bu durumda değil mi. O yüzden istediğin ili seçebilirsin.
-
@harmanHH kardeşim sen yinede bu durumu mail atarak sor bir. Başvuru sayfasında ilgili sorularınız için mail atabilirsiniz diyordu. Veya arayarak sorabilirsin. Kendi dusunceme gelirsek. Resmi ikametgah adresjn neresi ise orayı yazmanda fayda var. Olurda sınavı kazanır mülakata vs kalırsan malum guvenlik soruşturması veya adres teyiti için polis eve gelebiliyor. Yinede kurumu arayıp sormakta fayda var.
-
Bu başvurduktan sonra mail atılacakmış başvurunun geçerli olup olmadığını nasıl anlayacağız geri dönüş mü yapıyorlar
-
Merhaba arkadaşlar. Buradaki notlar yeterli mi ?
-
şu sitedeki umut tacirleri varya ... neyse