İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Merkes göç kaçla kapattı arkadaslar
-
@kpsslik 90.8
-
@Aslan-Reyiz yaa ama tuğba nin niyeti iyi emen vurmayalim bizim üniversite aynı yerde olmaz tuğba ile
-
@Aslan-Reyiz ayy koptum hocam siz cok yaşayın
-
Arkadaşlar puanlama ile alakalı başka hata yapılmış olabilir mi sizce düzeltmiş hali taban puanı kaç olur
-
@blackbird ayni dolaylarda olur hocam bence
-
@whshw teşekkürler bencede öyle gibi..kısmet değilmiş diyelim
-
Arkadaşlar listeler yanlış verildi biliyorsunuz şimdi puanı 81.01/02/03 olup ta 81.1/2/3 yazılanlar yer değiştirecek neticede puanlar yükselmeye eğilimine değil düşme eğilimine girecek 81.4 ile 81.8 arasında bir puanda kapatacak gibi duruyor aldığım bilgilere göre
-
-DUYURU-
Tasra Teşkilatı İl Göç Uzman Yardımcılığı” girişi yazılı sınavı' na ve “Merkez Teşkilatı Göç Uzman Yardımcılığı” girişi yazılı sınavına girecek aday listeleri KPSS puan sıralamasına bağlı bir hata nedeniyle revize edilerek 10.01.2020 tarihinde saat 17 00 de ilan edilecektir. Ortaya çıkan bu hata nedeniyle sınava girecek adaylardan özür dileriz.... -
@gencbiraday puanı 82 ve üstü olanlar iÇin korkulacak bir durum yok
-
O listeyi hazırlayan memur şimdi boncuk boncuk ter döküyordur. Birde doktorluk yapıp 1 gün önce ilan ettiler. Umarım kırbaç yememistir:))
-
@gencbiraday biraz daha düşmez mi be şöyle 80,89’a filan...
-
Kurum listeyi sözelcilere hazırlatmış 0'ı etkisiz eleman olarak mı düşünmüşler
-
1 puan düşer mi ? Tam olarak. Tahmin, yorum gibi şeylere çok açığım şuan
-
@strtmn ,01 ise imkansız hocam
-
@strtmn inşaallah diyelim
-
@BrettonWoods gel şunu 80.9 dan aşağı bir şeye bağlayalım? Mağdur edilenler felan herkes girsin sınava, alim sayisi bir de böyle artsın. 45in peşine 200 oluyor da böyle neden olmuyor.
-
Liste üzerinde biraz baktım analiz yaptım sadece yanlışlık konuştuğumuz durum ise 81 puanlı kişileri ilgilendirir ve yaklaşık 100 kişi listede bunlardan puanları 81,9 ve 81,8 olanlar listede kalır 50 kişi civarı da lise dışına çıkar 81,09 81,08 vs puanlar çok az iner tahminim 81,6
-
@maliyeci0625 ayy keske o kadar dusse 81.79 ile kacirdim simdi yeniden umutlanip hayal kriikligina ugramaktan korkuyorum
-
@LioN sözde iyilik yaptılar