İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar sınava 3300 3400 civarı katılım var,para yatırmayan vs, ayrıca anketlerde 70 altı alanlara yer verilmedi, manipüle edenler, merak edip katılanlar var. Tüm bunların hepsi doğru sonuca götürmüyor bence ki katılım yarıdan az(Twitter da) ,bence 79-80 arası taban olur, iptal edilecek soruları da düşünürsek. Hayırlısı olsun sonuca kadar umutsuzluğa düşmeyin, anket sağlıklı değil... (Her nasip kendi zamanına esirdir.)
-
@İbbfli19 toplam soru sayısı 98e düşecek, sizin puanınız da 84x100/98=85,7 olacak hocam
-
@onur06 Yok hocam sizden sonra yazınca size demiş gibi oldum da ben twittera takılı kalanlara yazdım onu
-
Murat Hoca'nın anketi
xoyondo anketi
-
@onur06 yani bu yanlış doğru olması beni pek etkilemiyor ama 2sini de yanlış yapanlar bana yaklaşıyor ya da geçiyor değil mi sıralama olarak yani
-
@harmanHH evet ben bunu özellikle belirttim fakat “zaten 70 baraji var yiiaa geçemeyen ankete katılmasın” denildi. 70- kategorisi koymak cok mu zor anlamis değilim.
-
bu anketleri 83 falan yorumlamak mümkün değil.
-
Anket hazirlayacak varsa zahmet edip bir de -70 i de koysun. Daha sağlıklı sonuç çıkacaktır eminim.
-
@onuktekin siz yorumluyorsunuz hocam
-
@İbbfli19 kaç yorumluyorsunuz
-
@onuktekin siz kaç yorumluyorsunuz hocam
-
Arkadaşlar itiraz eden etsin amma yılan hikayesine döndü bende edeceğim itiraz bazı arkadaşlar sorunun yanlış olduğunu bile bile itiraz edilmemesi adına kafa bulandırıyor o sorular iptal edilecek ! Kimsenin hakkı kimsede kalmasın ..Kafasını kuma gömenler sınav açıklandığında şaşırmasın, herşeyin hayırlısı... itiraz edecekler için akademisyenden sorunun neden yanlış olduğunun gerekçelerini alınca burada paylaşıcam iyi forumlar ..
-
@İbbfli19 78'i görür bence.
-
@İbbfli19 Murat hocanın anketinde 79 diğerinde 76 görünüyor.Hataları çıkarırsak 78'i görür gibi geliyor bana.
-
@İbbfli19 nerden baktığınıza bağlı eğer 800. Kişi 86 puan almışsa ve iptal edilcek soruları doğru yapmışsa onun da puanı 84x100/98=85,7 ye düşüyor ve sizle eşitleniyor, iptal edilmeden önce müşakata kalamıyodunuz ama şimdi girebiliyosunuz
-
@onur06 hımm bi de o var doğru eyvallah hocam
-
@onuktekin umarım 78i görür.
-
Ankette kafayı yedi bi ara baktığımda 95 ve üstü 18 kişi yazıyordu şimdi 17 yazıyor
-
her puanın olduğu bir anket hazırladım. İsteyen buradan da katılabilir.
https://forms.gle/dCeDXWKPKMj7gpjQ9 -
@onuktekin murat hocanin anketi 78 diyoda peki neden 86 diyorlar