İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar whatsapp grubunu kurduk itiraz için bugün dilekçeyi doldurup yarın da itiraz için beraber gitmeyi düşünüyoruz katılmak isteyen olursa gelebilir beraber doldurup gerekçe kısmını
-
İtirazin son gunu ne zaman, ankara disindayim posta ile yetiştirebilir miyim onu kestiremiyorum
-
@mert12344321 bu cuma
-
@MiltonKeynes kurumlar zaten soru iptal etmekten imtina ediyorlar,bariz soruların bile iptali muamma iken ortalama vergi yükü sorusunu iptal edeceklerini hiç sanmıyorum bu durumda
-
Bu sınavda kesin olan iki soru iptal olmasın iadre mahkemesine kadar yolu var bu işin.Şimdi görüştüğum bir iktisatci iki soruya kesin yanliş dedi.
-
@DaronAcemoglu zaten posta 3 gun icerisinde gidiyor ayiptir ya
-
@mert12344321 hocam işte elimizi çabuk tutmamız lazım gelin şu whatsapp grubuna yapalım beraber birşeyler
-
@zenginmemur hangi iki soru
-
@İbbfli19 b grubu 31 ve 60.sorular 31 iki şıkta oliyor 60 tamamen yanliş
-
Arkadaşlar bu durum neden uzadı bu kadar. İtiraz etmeyen etmesin eden etsin. Neden tartışmak yerine icraat yapmıyorsunuz. Sorulari iptal edecek kişiler forumda da bizim mi haberimiz yok?
-
silinmiştir
-
Tabi sizin yanlis yaptiginiz sorular size gore yanlis zaten bizde sizin dogru yaptiginiz sorulari yanlis diye iptal ettirelim o zaman
-
Yapılan ankette taban puanın 80-83 aralığında olacağı düşünülüyor görüşleriniz nedir arkadaşlar
-
@samettin 25 tlyi yatiracaksin dilekceni hazirlayip göndereceksin. Tümüne itiraz edebilirsin dostum.
-
82 doğrum var çok umutsuzum. Yapılan anket çok düşündürüyor beni. Sıralamaya girsek bile iki hafta bu düşünceyle geçecek ve mülakat için hiç bir şey yapamayacağız.
-
Ben bu anketlere kafa yorarken umutlarımızı artıracak bi durum aklıma geldi şimdi hep 70 ve üstünü anketler ele almış mesela diyelim 3300 kişi sınava girdi bunun yaklaşık yüzde kaçı 70 ve altı almıştır bu bize fikir verebilir sizce yüzde kaçıdır
-
@İbbfli19 70 altını öğrenmenin hiç bi faydası yok, anketler çok açık eğer manipüle edilmemişse sınava katılanların yüzde 30u 84 ve üzeri yapmış, katılan sayısı 3500 kişi olursa 1050 kişi 84 üzeri görünüyor hadi aralarında manipüle amaçlı veya anlet sonucunu görmek için işaretleyenlerin olduğunu düşünürsek 83-84 bandında kapatacağını düşünüyorum
-
Ya twitter gibi bi mecrada her turlu insanın sayfasına düşen ankete göre mi karar veriyoruz yani. Millet öylesine basıyor seçeneklerden birine. Merkez göç için de yapmışlar 400 kişi girmedi mi bu sınava 450 oy görünüyor, kaldı ki sınava giren herkes o anketi gördü ve oy kullandı öyle mi..saçmalık. Önüne gelen basmış yani. Sonuç açıklanınca göreceğiz artık kafayı bulandırmaya değmez
-
@onur06 bu iptal edilen sorulardan 1 sini doğru 1 sini yanlış yapmışım 2 si iptal olursa 85 doğulu birini nasıl etkiler hocam
-
@roses twitter twitter değil hocam burdaki ankete göre yorumladım siz de inceleyin isterseniz https://xoyondo.com/ap/5cZ62AKUWBrCBEX?fbclid=IwAR0ZhRq6miQtFAUUoNNQJAdZxSjnCAAXEke6NpIyt78jk9VEtPXdrlPCGkk