İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@zenginmemur hakkimzda hayirlisi
-
@varol hocam 3 soru cevap şıklarıyla hatalı kesin.Ýıldırım beyazıt üniversitesi iptal etmeme gerekçesini ne diye belirtir
-
@zenginmemur iptal etneme gerekçesi olarak, "bizden daha mı iyi bileceksiniz la" şeklinde olabilir. Not: "la" önemli
-
@errayn neredeki? Anlayamadım afedersiniz
-
Benim itiraz da ulaşmış arkadaşlar inşallah hayırlısı olur
-
@economicus sgk hocam insanlar saniyesinde değişiyor değişmem demek lafta kalıyor
-
Sevgili arkadaşlar ;
Acizane tavsiyem beklediğiniz puanı gözetmeksizin çalışmaya kaldığınız yerden devam etmeniz. Başlarda ben de çok evham yaptım ancak burası cadı kazanına dönmüş. Insanlar kendi menfaati her türlü hileyi yapacak kadar alçalmışlar. İleride keşke daha fazla çalışsaydım dememek için bir an önce çalışmaya başlayın.Saygılarımla...
-
Subjektif vergi yükü sorusuna itiraz eden arkadaşlar itirazınızda ne yazdığınızı söyleyebilir misiniz ?
-
https://t.co/z3S9XXQGqv?amp=1 google anket üzerinden bir anket.
-
Dilekce numarasyila takip edebilirsin dediler.Bu ne demek oluyor?
-
@zenginmemur oradaki numarayı arayınca dilekçe numarası soracaklar. O veilen dilekçe numarasıyla o numaradan bilgi alabileksiniz.
-
@errayn her türlüsü var hocam. Çeşit çeşitiz maşallah.
-
@economicus iibf her şey mubahtır önce kendi içimizde hak vermeyi öğrenmedikçe elin smm de kurum içide hak eder herşeyi birlik olduktan sonra
-
Arkadaslar hayırlı günler bildiğiniz üzere yarın süre doluyor itiraz etmek isteyipte süreyi düşünenler veya maddi açıdan postaya ücret vermek istemeyen arkadaşlarımız itiraz dilekçesini metnini mail üzerinden atabilir ve arkadasımızın itirazını yapabiliriz. maksat kimsenin içinde uhde kalmasın itiraz etmedim diye saygılarımla...
-
Arkadaşlar Twitter da bı anket daha yapılabilir diye düşünüyorum, 70 altında kalanları da dahil ederek ve puan aralıkları daraltıp yapılması bir çok sınırdaki arkadaşımıza fikir verir. Murat güzelli veya başka bilindik bı hoca yapsa katılım da yüksek olur ve aşağı yukarı belirli olur
-
@aksu8935 Yanlış anladın kardeşim benim. Umut aşıladın bana. Aynı fikirdeyim. Sınavdan beri okuduğum en güzel en umut verici yorumdu benim için. Yazının ekran görüntüsünün aldım hatta.
-
Facebook grupda yeni bir anket düzenleniyor orda katılım sağlayabilirsiniz . Twitter 'dan daha sağlıklı olacağı kesin .
-
İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVI (B) GRUBU 47. sorunun cevabı olarak A diyen arkadaşlar için, sorunun cevabı ya E ya da soru iptal edilmeli.
Kişisel Vergi Yükü, Sübjektif ve Objektif vergi yükü olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. (9) Sübjektif vergi yükü, kişilerin vergi ödemeleri sonucu vergiye karşı olan psikolojik tutumlarını ifade eder. Buna vergi baskısı veya vergi tazyiki adı da verilmektedir. Sübjektif vergi yükü hesaplamak mümkün değildir. Objektif vergi yükü ise kişilerin belirli bir dönemde ödedikleri vergilerin aynı dönemde elde ettikleri gelire oranlanmasıdır. Bu bir formülle göstermek gerekirse şöyle yazabiliriz.
-
o değil de üniversitenin maliye bölüm başkanı Prof. Dr. Hüseyin Şen de kitabında o tanımı kişisel vergi yükü olarak almış.
-
arkadaşlar a grubu 21.soruyu acıklayacak olan var mı fiyat tavanı demiş ancak fiyat tavanı tüketici korumakla alakalı değil taban fiyat üreticiyle alaka soruda üretici ile alakalı sormus d şıkkı nasıl doğru oluyor ?