İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Baelish, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
keticileri korumak amaçlı müdahale de
tamam hocam sağolun ben başka bir mantıkla düşünüp çözdüm soruyu ondan yanlış olabileceğini düşündüm. Açıklama için teşekkür ederim.
-
@errayn hocam doğrudur ama twitter 'dan iyidir diye düşünüyorum . Ben şahsen kişileri tanımıyorum her yerde olduğu gibi o ankette de ortalığı karıştırmak isteyenler olacaktır ıllaki.
-
@Semihylc dostum işte bende onu diyorum güvenmeyin içinizden geçeni yapın kalmış gibi çalışın sonra bak geç kalırsınız her şeye ben şahsen böyle yapıyorum herşeyi
-
@onuktekin Fotokopicilerden alım haberi bekleyenlerden başka ne bekliyodunuz hocam
-
@İbbfli19 karaktersiz korkak cevap yazsana yorumlara
-
Kamu çalışanlarına ödenen maaş ve ücretler ne tür
bir harcamadır? Bunun cevabı cari harcamalar olması gerekmez mi arkadaşlar.İtiraz etsek bir sonuç çıkar mı? -
@izafi_fikirler Hocam bi an bende düşündüm bunu en sona bıraktım şıklarda cari harcama aradım yoktu, hatta bi ara verimli harcamamı işaretlesem dedim nette kamu tüketim harcamalarının tanımı yazıyor, soruda hata yok hocam, bazen kelimeler değişebilir, ortalama vergi yükü gibi.
-
@SonMaliyeci
YBÜ Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Şen'in Vergi Teorisi ve Politikası kitabından sayfa 296.
-
@Gülbeşeker Teşekkürler Hocam
-
@onuktekin anlaşamadık sizle hocam. Şıklarda kişisel vergi yükü yok. Zaten ben açıklamamı yaptım. İtirazınızı yapın yaptıysanız problem yok cuma günü son gün.
-
@ubeyde hocam bu dil pek hoş değil. Kişiliğe saldırı yapılacak bir durum yok bence ortada.
-
@onuktekin ilginç soru hazırlayan üniversitenin hocası
-
@Estevez ya birakin Allah askina millet ilansizliktan kiriliyor, adam kazanmis SGKyi salak olsa ilgoce gitmez kazansada, kansizlik bu
-
@SonMaliyeci işte sorunun cevabı net olarak kişisel vergi yükü. Şıklarda yok.Şıklarda da sorudaki tanım yok. Bu yüzden itiraz ediyorum. Gelir ile matrah, vergi yükü ile vergi oranı eşit değildir. Benim itirazım buna. İtirazlarımın hiç birini de de KPSS kitaplarına dayandırmadım. Lisans ve yüksek lisans da okutulan kitaplar dayandırdım.
-
@onuktekin bu soru iptal olursa işte o zman bu sınava etki eder.Ýuksel hocanin itiraz ettigine herkes yanlis kabul etmis gibi bir durum var.
-
@izafi_fikirler hocam tam hatırlamıyorum ama kamu tüketim harc. mıydı doğru olan böyle bir soru başka kurum bir kurumda çıkmıştı kamu yatırım harcaması ve kamu tüketim harcaması ,cari harcama sanırım kamu tüketime giriyor
-
@onuktekin Tamam itirazınızı yapın siz problem yok Bende de bu konuya dair SS var ama atmaya gerek yok kimse ikna olmuyor
-
@SonMaliyeci ya o soruya itiraz edenler gitmiş A seçeneğini işaretlemiş şimdi de mal bulmuş mağribi gibi atlıyorlar soruya yoksa iptal olacağı falan yok o sorunun
-
@marshalerner Teşekkürler Hocam
-
@harmanHH sonucu gör seceneğı de eklenerek