İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
@onuktekin hocam ben bu soruyu doğru yaptım ama sallamayon yaptım dediğiniz gibi şıklarda dpgru göremeyince doğal olarak kafama en çok yatanı işaretledim ama vaktimi aldı bazı arkadaşlar belki soruda vakit harcadı sınavını etkiledi iptal olması doğru olur .soruda bu tanıma en yakın kavram dese yine bir nebze anlarım fakat tamamen uydurmasyon bir kavram ortalama vergi orani
-
@DaronAcemoglu Bu ne kadar kötü bir üslup. Atlamak falan. Sorunun cevabı seçeneklerde yok diye itiraz ediyoruz. Çok az kişi subjektif vergi yükü diye itiraz ediyor. Bu soruya itiraz edenlerin büyük kısmı seçeneklerde cevabın olmamasına itiraz ediyor. Kimse de itiraz etti diye iptal olacak demiyor.
-
1 soru iptal olur, 1 sorunun cevabı değişir başka da bir şey olmaz.
-
@Willsmithh Bu şekilde olmasa net bir kavram olsa kesin bir cevap olsa hiç uğraşmam. Yani iptal olur mu bilemem yine ama bana göre hakkı iptal.
-
@Willsmithh Bu arada sorunun iptaline inancım da çok yok.
-
@cancihan is lm ve tam dislama sorusu iptal olur. Stagflasyon ve diger sorulara dokunmazlar.
-
Arkadaşlar merhaba burada aranızda yeniyim ama normalde eskiyim facebookta yada twitterda dönen şeylere inanmayın. il göç gibi bir sınavın 80 üstü kapatması mümkün mü? dguy'a girmiştim aşırı kolay geldiği için tek tur atıp çıkmıştım o bile 83le kapattı. Bu sınavda 20 soruluk bir muhtelif var ayrıca birçok kişinin hafife aldığı mevzuat kısmında da 20 sorunun 20si de kolay değildi 15 soruyu kolay gören kalan 5i de kolay kategorisine alıp sınavdan çıkınca "çok kolaydııııı" diye oraya buraya ileti yazmaya çabalıyor. Maksimum kapatacağı hadi 77 olsun.
-
@aryastark Dilekçe hakkı ve imtiyazlı uzun dönem ikamet soruları bence kaliteliydi hocam herkes mi yaptı yaa bi ben yanlış yaptım mevzuatta çoğu kişi soru kaçırmadım diyor
-
@Gülbeşeker onu çalışma izni yapan çok fazla kişi var.
-
@onuktekin Hocam sormayın ya şıkda çalışma görünce direk işaretledim ve dilekçe hakkı sorusunda ilk dilekçe işaretledim sonra şıklarda ikamet izni gördüm ve ikamette karşılıklılık aranmıyor mu dedim? neden bu kadar derin düşündüm
-
@Gülbeşeker, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@aryastark Dilekçe hakkı ve imtiyazlı uzun dönem ikamet soruları bence kaliteliydi hocam herkes mi yaptı yaa bi ben yanlış yaptım mevzuatta çoğu kişi soru kaçırmadım diyor
Ben de mevzuata çok çalıştım 3 yanlışım var yine de. gözümden kaçan sorular değildi.gercekten bilmiyordum
-
@Gülbeşeker dilekçeyi yapamadım diğerini yaptım bunlar ayırt edici sorulardı işte. Zaten çok kolaydı diyen insanlara asla inanmayın çoğu puanlar açıklanınca sönüyor emin olun. Ayrıca şunu da eklemek isterim 100 soruluk sınavın atıyorum 60-65 sorusunu kolay görüp bunlara göre kolaydı diyen adam bence birşey bilmiyordur.
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@İbbfli19 dostum seni sgk basliginda goruyorum atandin sanirim. Niye bu kadar evham yapiyosun Neden önce bi özelden filan sormayıp bilip bilmeden burada beni reklam yapıyorsun hedef gösteriyorsun ki bi geldim başlığa hale bak ortalığı b.. götürüyor üstelik de çok kötü kokuyor keşke önce bi sorsaydın yakışmadı size belki de yakışan da tam olarak budur ayrıca üstünüze vazife olmayan bi şekilde adımı buraya taşımışsınız rezalet gibi rezalet rezalet puanım 10/100 hemen linç de başlamış resmen daha kim ve ne kadar çirkinleşebilir diye hemen cevap yazmadım asıl ben kusacam böylelikle maskeleriniz düştü gerçek yüzünüz ortaya çıktı işte bilip bilmeden hakaretler iftiralar atıyorsunuz komiklikler yapıyorsunuz hayatımda facebook vs kullanmış değilim ama face kullandığıma kadar hatta adımın baş harfinin ''b'' ile başladığına kadar götürmüşler işi (bu arada baş harfi b olan kişiye gizliden gizliye hayranlık duyduğunu kıskandığını anladım bunu yazan şahıs sen hayır desen de bilinçaltında bu var ayrıca seviyorsan git açıl bence ama onunla olan şansın mı? yüze 0.1 lik şansın konusunda sana yalan söyleyemem komiklik yapmaya da gerek yok ayrıca müzik zevkin de berbat ötesi). Diğer yandan konumuza gelirsek insanlık hali evham stres yapmış olabilirim de irite olanlar da okumak zorunda değil cevap vermek zorunda da değil iletilerime beni de engelleyedebilirlerdi ve belki daha açık ve nazik bi şekilde şekilde uyarsalar daha dikkatli de olabilirdim burada kimse kimseye hakaret etmeden istediğini yazar burası bi nevi bilgi alışverişi dertleşme yeri de ancak muhatap olmak istemeyen muhatap olmayabilir de mecbur değil ayrıca fikirlere saygı da yok başlarını kuma gömmüşler '' düşük kapatır değil mi sınav'' lafını duymak istiyorlar polyanacılık oynamak isteyen oynayabilir bu sizin sorununuz ayrıca evham yapıyor irite oluyorum diyen kişiler daha düne kadar başvurularda '' mail adresini copy paste yaptım copy paste olunca ileti gitmiyormuş doğru mu endişeliyim'' gibi mantık dışı laflar edip evham yapıp ortalığı karıştıran şahıslardan bazıları şimdi beni topa tutmuş aklınca bu da ironik olmuş ayrıca vicdanıma filan laf edip milletin hakkına girmişim gibi iftira atanlar var ki asıl ben sizlere hakkımı helal etmiyorum iftiralarınızdan hakaretlerinizden dolayı yani vicdansız görmek isteyen de aynaya bakabilir. Ayrıca rezil olan da ben değilim sizlersiniz kardeşim hocam arkadaşım dostum kelimeleriyle başlayan laflarınızın da hiç bi samimiyeti olmadığı ortaya çıktı çünkü bilip bilmeden burada insanları yargılıyorsunuz öte yandan bu dakikadan sonra fikirlerim değişti ki hiç öyle bişi düşünmemiştim artık itiraz hakkınız olamaz ki zaten yoktu o da şu dur ki kimse de ne yasal ne ahlaki ne de inançsal olarak sizin gibiler için feragat etmek zorunda değillerdir zaten eskiden de değildiler ayıp da değil günah da değildir vs hakediyorsa girer istediği sınava mülakata çatır çatır girer isterse nasada çalışsın isterse atomu parçaların çalışmayacağı kuruma girer seni ilgilendirmez hakaret de edemezsin hakkın yoktur hele ki sizin gibi iftira atan önyargılı kolayca insanları zan altına sokup hakaret eden insanlar hakim savcı amir memur vs olacaksa sizin gibi olmayan rakipleriniz daha çok girer umarım nolmuş yani sen olmassın da senden daha iyi ve başarılı başka bi vatandaş doldurur ayrıca iyi çalışsaydın da alsaydın puanını geçseydin rakibinin önüne kapasiten varsa tabi bi de sana çalışmamı dedik tamam çalış ama hobi olarak yine çalışırsın o akılla ayrıca sizin insanların hangi sınava girip giremeyeceğine karar verme lüksünüz yok yaptığınız sadece kişisel suç değil ayrıca anayasal haklara da tecavüz aslında ama anonim hesapların arkasına saklanıp korkakça hakaret etmek kolay ayrıca zaten troll vs de olmadığı ortada olan sinir stres altında iletiler yazan insanın atanıp da buralarda ileti girdiğini düşünecek kadar mantık hatasına sahipseniz memur da olmayıverin canım bi de sizin gibilere vergi ödemek zorunda kalmayalım ayrıca burada yazanlardan biri net ikiyüzlü turnusolü gibi yazmış demek ki eğer ben bi memuriyette olup şu anda bu iş daha yüksek bi iş olmuş olsaydı ve bu işe girmeye çalışıyor olup da burada yazsaydım sıkıntı olmayacakmışmış aklınca anormal bi davranış sergilediğimi ima ederek işi olup da sınava giren insanları savunmuş oluyor ama siz alkışlıyorsunuz hani hak yeniyordu tezatsınız işte ayrıca yazdıklarınıza bakınca kıskançlık krizine girmişsiniz net yani. Haksızlığa iftiraya tahammülüm yok (böyle Bi ortamda bile) ve haksızlığa uğradığım için bu kadar yazdım aslında bu kadar uzun yazmaya değecek bi durum da yoktu da hani. SGK Konusuyla ilgili olarak da bu dakikadan sonra sizin gibi önce bilip bilmeden önyargılı bi şekilde konuşan hakaret eden linç eden iftira atan insanlara bi açıklama yapmak zorunda değilim önceden de değildim zaten öyle bile olsa bu size hakaret hakkı tanımaz ya da benim burada yazma hakkına sahip olmadığım anlamına gelmez yaptığınızın adı net saygısızlık birisi bişi dedi diye bilip bilmeden konuşmak üstelik bu dakikadan sonra bi yere atansam bile sınavlara girmeye devam edecem bundan sonra hak ediyorsunuz çünkü '' aman girersen gir çok da önemli'' diyecek olanlara da ettiğiniz hakaretlerden belli oluyor önemli olmadığı demek istiyorum bundan sonra bahsettiğiniz sgk denetmen yardımcısı da girecek sınavlara hatta akrabalarım kuzenlerim vs çoğu memur bürokrat vs zaten onlar da olabildiğince sınavlara (belki kazanırlarsa iş değiştiriler kime ne olamaz mı olur) davet edecem yine de size kolay gelsin kişilik haklarımın ve anayasal haklarımın sizler gibi kaba cahil saygısız önyargılı insanlar tarafından daha fazla çiğnenmemesi adına burayı terk ediyorum by.
(İŞ BU İLETİ BANA İFTİRA ATAN HAKARET EDEN KÜFÜR EDEN BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPIP LİNÇ ETMEYE ÇALIŞAN ŞAHISLARA ORTAYA YAZILMIŞTIR VE AKLINCA!! KOMİKLİK PEŞİNDEKİLERE YÖNELİK YAZILMIŞTIR GENELLEME YOKTUR) -
@zeyyyuss Hocam dilekçe hakkında karşılıklılık arandığını anayasa hukuku dersinden biliyorum zaten, bildiğin bişeyi yapamamak? daha kötüsü yok heralde
-
@Gülbeşeker ilk önce çalışma yaptım ama işaret attım soruya. Tekrar dönünce süresiz çalışma olmalıydı diye düşünüp uzun döneme çevirdim. Çeldirici soruydu bence.
-
Kurum yaptığı sınava fazla leke sürdürmez. Herkesin mutabık kaldığı; Stag şık değişir yanlış vermişiz diye ,IS ve dışlama iptal olur.
-
@pepe35 kesinlikle. olması gereken bu.
-
@aryastark Hocam düşecek çok soru vardı cidden keza muhtelif kısımda da belirleyici sorular olduğunu düşünüyorum
-
@onuktekin En azından sonradan hatadan dönmüşsünüz, benim gibi balıklama atlamamışsınız